Misafir Sayfa Görüntülemeleri Bazı Kategoriler İçin Sınırlıdır.
  • Direk SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜNÜZDEN, tarayıcı ile oyun listesinden "Oyun ve Uygulamaları" nasıl indirir ve kurarsınız? Rehber için TIKLAYIN

Zayıf Bilgisayar ile Meta Quest 2 Kullanımı

1buglem1

XR Meraklısı
Eski bir bilgisayara sahibim; işlemcisi 5 GB RAM'li Intel i3 11. Nesil işlemci Bir de PlayStation 4 Pro'm var. Uzun zamandır sanal gerçeklik deneyimini denemeyi planlıyordum ve basit bir VR gözlüğü almak istiyorum.

Araştırmam sonucu fiyat olarak yakın olan PlayStation VR1 ve Meta Quest 2 arasındayım. PlayStation VR1 hakkında olumsuz yorumlar duyduğumdan Meta Quest 2'ye daha meyilliyim. Bilgisayarım oyun için uygun olmadığı için Meta Quest 2'yi bilgisayara bağlamadan kullanmayı düşünüyorum.

Bilgisayara bağlı olmadan Meta Quest 2 deneyimi nasıl merak ediyorum. Oyun çeşitliliği nasıl acaba? PlayStation VR'dan daha mı iyi bir deneyim sunuyor? Oyun fiyatlarını sorun etmiyorum, gerekirse daha fazla harcayabilirim.

Bahsettiğiniz bilgisayar özellikleri ile quest2 yi kullanmanız kolay olmaz. Donanım özelliklerinini gözlükten daha çok oynanacak uygulamaların minimum gereksinimini karşılaması gerekir. Sizin PC özellikleri ise genel olarak Quest2 nin minimum gereksinimlerini karşılamıyor.

Playstation VR'ı ise bilgisayar ile kullanamazsınız PS 4 veya PS5 gerekiyor. PS5 vr PSVR2 daha doğru bir seçim olur

Merhaba! Meta Quest 2'yi kablosuz kullanmak gayet iyi bir deneyim sunar, oyun çeşitliliği de oldukça geniş. PSVR1'e göre daha bağımsız ve pratik olduğunu söyleyebilirim. Ancak, beklentilerinizi iyi belirlemenizde fayda var, kablosuz kullanımda bazı performans farkları olabilir. Deneyiminiz, tercih ettiğiniz oyun türüne de bağlı olarak değişebilir.

Meta Quest 2'yi bilgisayar bağlantısı olmadan kullanmak gayet iyi bir deneyim Oyun çeşitliliği de fena değil, PSVR'dan daha geniş bir kütüphanesi var diye düşünüyorum Benim kendi deneyimimden bahsedeyim; bazı oyunlarda performans düşüşü yaşadım ama genel olarak memnun kaldım. Yeni çıkan Pico 4'ü de inceleyebilirsin, o da güzel bir alternatif olabilir 👍

Meta Quest 2, bilgisayara bağlı olmadan kullanıldığında da keyifli bir deneyim sunuyor bence. Oyun çeşitliliği oldukça geniş ve sürekli artıyor. PlayStation VR1'den daha gelişmiş bir izleme sistemi var. Kişisel deneyimlerime dayanarak daha iyi bir VR deneyimi olduğunu düşünüyorum.

Meta Quest 2 bağımsız kullanımda güzel bir deneyim sunuyor Oyun çeşitliliği de oldukça geniş PlayStation VR'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum; daha modern ve rahat bir kullanım sağlıyor Kendi deneyimimden yola çıkarak söylüyorum, keyif alacağına eminim 👍

Meta Quest 2'yi kablosuz kullanmanın performansı nasıl acaba Oyun çeşitliliği gerçekten yeterli mi PSVR1'den daha iyi grafikler sunuyor mu diye düşünüyorum Kablosuz kullanımda pil ömrü ne kadar oluyor acaba 🤔

Meta Quest 2, bilgisayar bağımsız kullanımı için ideal bir seçim aslında. Oyun çeşitliliği PSVR1'den daha geniş ve genel deneyim daha iyi diyebilirim. Kablosuz özgürlük, taşınabilirlik sağlıyor. Ancak, daha yüksek çözünürlük ve daha gelişmiş sensörler bekliyorsan, Meta Quest Pro gibi seçenekleri de değerlendirebilirsin.

Merhaba,

Meta Quest 2'yi bilgisayar bağlantısı olmadan kullanmak gayet mümkün. Kendi başına çalışan bir sistem. Oyun çeşitliliği PlayStation VR'dan daha geniş ve sürekli güncelleniyor. Deneyim ise bağımsızlığı sayesinde daha pratik. Ancak, PSVR'daki bazı oyunların Quest 2'de bulunmaması veya grafiksel farklılıklar olması normaldir. İstediğiniz oyunları önceden kontrol etmenizde fayda var.

Trend içerikler

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri