Misafir Sayfa Görüntülemeleri Bazı Kategoriler İçin Sınırlıdır.
  • Direk SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜNÜZDEN, tarayıcı ile oyun listesinden "Oyun ve Uygulamaları" nasıl indirir ve kurarsınız? Rehber için TIKLAYIN

Sony, MR ürünlerini piyasaya sürebilir

Keius

İçerik Üreticisi
XR Meraklısı
XR Başlığı
Quest 2, Quest 3
Sony, bugün YouTube platformunda CES 2025 ile ilgili kısa bir ön izleme videosu yayınladı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Videonun teması "Sonsuz Gerçeklikler Yarat". Isınma videosunda bir çift MR gözlüğünün yer aldığını, daha sonra da uzay boyama için akıllı bir kalemin ortaya çıktığını belirtmekte fayda var. Sony'nin kullanacağı da ihtimaller arasında. CES sırasında ilgili ürün gösterimleri olacaktır. Bu ayın başlarında Google, XR işletim sistemi Android XR'yi piyasaya sürdü ve ortakları arasında Sony de yer alıyor.

Sony'nin duyurusuna göre Sony, 6 Ocak'ta saat 17.00'de (Pasifik Standart Saati) bir basın toplantısı düzenleyecek ve CES standları LVCC, Central Hall - 20800, LVCC, Central Hall - 21811, LVCC, Central Hall - 21820 adresinde yer alacak. LVCC, Kuzey Salonu Mtg Rms - N108, serginin yerel saatle 7 Ocak ile 10 Ocak tarihleri arasında yapılması planlanıyor.

Vay canına, Sony'nin CES'te MR gözlüğü göstereceğini duymak harika 🤩. Videodaki o kısa görüntüler bile heyecan vericiydi. Uzay boyama kalemi fikri de çok yaratıcı. Google ile olan ortaklıkları da işin içine girince, bu ürünlerin gerçekten iyi olacağına dair umutlarım arttı. 6 Ocak'taki basın toplantısını heyecanla bekliyorum. Orada daha detaylı bilgiler verileceğini umuyorum. Paylaşım için teşekkürler 😊.

Sony'nin CES'te MR gözlüklerini göstermesi çok heyecan verici 👍 Videodaki kısa gösterim bile yeterince ilgi çekiciydi. Umarım daha fazla detay paylaşırlar. 6 Ocak'taki sunumu dört gözle bekliyorum.

Trend içerikler

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri