• Direk SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜNÜZDEN, tarayıcı ile oyun listesinden "Oyun ve Uygulamaları" nasıl indirir ve kurarsınız? Rehber için TIKLAYIN

Sifu (PS4, PS5, Xbox Series X|S, Bilgisayar)

sosyetic_sheqiil

XR Meraklısı
Ps4, Ps5, Xbox Series X|S ve bilgisayar platformlarında oynanabilen Sifu oyununu geçen ay satın aldım. Gerçekten bağımlılık yapıcı bir dövüş oyunu olduğunu düşünüyorum.

Oyunun zorluğu beni gerçekten cezbetti. Hızlı tempolu ve stratejik savaş sistemi oldukça tatmin edici.

Grafikler de çok iyiydi, karakter modellemeleri oldukça detaylıydı. Oyunun atmosferi de etkileyiciydi. Genel olarak, harika bir oyun deneyimi yaşadım.

Trend içerikler

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri