• TeknoVR olarak 4 yıldır, Sanal Gerçeklik, Karma Gerçeklik, Artırılmış Gerçeklik teknoloji gelişmelerini sizlerle paylaşıyoruz. XR Teknoloji Forumuyla, bu yenilikçi teknolojiler hakkında bilgi edinmek, deneyimlerinizi paylaşmak ve geleceği şekillendiren projeler üzerinde tartışmak için size bir topluluk sunmak istiyoruz. İster bir profesyonel olun ister yeni başlayan biri, burada sizde paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Quest 3, Quest 3S sizce hangisini almalıyım

HasanTok

Kayıtlı Kullanıcı
XR Başlığı
Quest 2
Merhaba, uzun süredir quest 2 kullanıyorum artık değiştirme zamanının geldiğini düşünüyorum quest 3 ile 3s arasında gidip geliyorum tam olarak hangisi alacağım konusunda karar vermedim.

Sonra pişman olmak istemiyorum sizce hangisini almalıyım?

Merhaba, uzun süredir quest 2 kullanıyorum artık değiştirme zamanının geldiğini düşünüyorum quest 3 ile 3s arasında gidip geliyorum tam olarak hangisi alacağım konusunda karar vermedim.

Daha önce bununla ilgili bir içerik hazırlamıştık Quest 3S ve Quest 3 Hangisini Almalıyım? buradan görebilirsiniz.

Benim önerim şayet quest 2 den yükseltme yapacaksanız Quest 3 daha doğru olacaktır. Quest 3s Quest 2 nin bir tık iyileştirilmiş hali gibi en belirgin artısı ise renkli karma gerçeklik geçişi olacaktır.

Teşekkürler, peki quest 2 için kafa bandı almıştım katlananlardan kullanımı rahat oluyor quest 3 içinde kullanabilir miyim? uyumlumudur.

Teşekkürler, peki quest 2 için kafa bandı almıştım katlananlardan kullanımı rahat oluyor quest 3 içinde kullanabilir miyim? uyumlumudur.
%99 Uyumlu olur, Meta tüm gözlüklerinde geriye dönük ve ileriye dönük uyum için bağlantı noktalarını aynı şekil ve kalıpla üretiyor.

bende bu sorunun cevabını çok aradım hatta biraz daha bekleyip quest 4 veya artık ne çıkarsa onu mu alsam diye düşündüm ama araştırmalarımın sonucunda keşke dememek adına Quest 3 de karar kıldım.

bende bu sorunun cevabını çok aradım hatta biraz daha bekleyip quest 4 veya artık ne çıkarsa onu mu alsam diye düşündüm ama araştırmalarımın sonucunda keşke dememek adına Quest 3 de karar kıldım.
(y) bence doğru bir seçim yapmışsın bende Quest 3 alarak muradıma erdim, şuana kadar çok memnunum, özellikle defult karma gerçeklik oyununa bayılıyoruz arada ailecek yarışıyoruz :D

İmkanın varsa quest 3 almanı öneririm. Quest 3s deneme imkanım olmadı ama araştırdığım kadarı ile daha iyi bir performans için quest 3 derim

Trend içerikler

Yeni Eklenen Oyunlar

• VRFS - Football (Soccer)
    VR Oyun VRFS - Football (Soccer)
    VRFS, futbol heyecanını doğrudan sanal gerçeklik ortamına taşıyan sürükleyici bir simülasyon oyunudu
    • XOX
    • Güncelleme:
  • NightClub Simulator VR
    VR Oyun NightClub Simulator VR
    DJ kabininden dans pistine, bar hizmetinden özel VIP alanına kadar her detay sizin kontrolünüzde.
    • XOX
    • Güncelleme:
  • Fitness Fables
    VR Oyun Fitness Fables
    Fitness Fables VR, spor yapmayı fantastik bir macera ile birleştiren yenilikçi bir VR deneyimidir.
    • XOX
    • Güncelleme:
  • Batman: Arkham Shadow
    VR Oyun Batman: Arkham Shadow
    Sanal gerçekliğin gücüyle Gotham City'nin tüm cesaretine dalın ve en kötü şöhretli suçluları yakalay
    • XOX
    • Güncelleme:
  • Asgard's Wrath 2
    VR Oyun Asgard's Wrath 2
    Kaosu durdurmak için Loki'nin hain planlarına karşı savaşın
    • XOX
    • Güncelleme:
Geri