- XR Başlığı
- Quest 2
Daha önce bununla ilgili bir içerik hazırlamıştık Quest 3S ve Quest 3 Hangisini Almalıyım? buradan görebilirsiniz.Merhaba, uzun süredir quest 2 kullanıyorum artık değiştirme zamanının geldiğini düşünüyorum quest 3 ile 3s arasında gidip geliyorum tam olarak hangisi alacağım konusunda karar vermedim.
Sonra pişman olmak istemiyorum sizce hangisini almalıyım?
%99 Uyumlu olur, Meta tüm gözlüklerinde geriye dönük ve ileriye dönük uyum için bağlantı noktalarını aynı şekil ve kalıpla üretiyor.Teşekkürler, peki quest 2 için kafa bandı almıştım katlananlardan kullanımı rahat oluyor quest 3 içinde kullanabilir miyim? uyumlumudur.
bence doğru bir seçim yapmışsın bende Quest 3 alarak muradıma erdim, şuana kadar çok memnunum, özellikle defult karma gerçeklik oyununa bayılıyoruz arada ailecek yarışıyoruzbende bu sorunun cevabını çok aradım hatta biraz daha bekleyip quest 4 veya artık ne çıkarsa onu mu alsam diye düşündüm ama araştırmalarımın sonucunda keşke dememek adına Quest 3 de karar kıldım.
Merhaba, uzun süredir quest 2 kullanıyorum artık değiştirme zamanının geldiğini düşünüyorum quest 3 ile 3s arasında gidip geliyorum tam olarak hangisi alacağım konusunda karar vermedim.
Sonra pişman olmak istemiyorum sizce hangisini almalıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.