Pico sanal gerçeklik gözlük serileri pek ulaşılabilir olmadığı için çok fazla kullanıcı sayısı yok diye düşünüyorum. Aşağıdaki bağlantıda pico 4 ve pico 4 ultra karşılaştırması yazımız var yine aklına takılan birşey olursa yardımcı olmaya çalışırız.Forumda genelde quest üzerine yorumlar gördüm ben pico 4 almayı düşünüyorum ama çok fazla gözlük ile ilgili yorum bulamadim. Pico 4 almayi önerir misiniz?
Teşekkürler peki oyun ve içerik konusunda sıkıntı yaşarmıyım?Pico sanal gerçeklik gözlük serileri pek ulaşılabilir olmadığı için çok fazla kullanıcı sayısı yok diye düşünüyorum. Aşağıdaki bağlantıda pico 4 ve pico 4 ultra karşılaştırması yazımız var yine aklına takılan birşey olursa yardımcı olmaya çalışırız.
PICO 4 Ultra PICO 4 Karşılaştırılması
PICO 4 Ultra PICO 4 karşılaştırılması ile bir süredir, önceki PICO 4'e göre kademeli iyileştirmeler sunan yeni bir karma gerçeklik cihazı olan PICO 4 Ultrateknovr.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.