• TeknoVR olarak 4 yıldır, Sanal Gerçeklik, Karma Gerçeklik, Artırılmış Gerçeklik teknoloji gelişmelerini sizlerle paylaşıyoruz. XR Teknoloji Forumuyla, bu yenilikçi teknolojiler hakkında bilgi edinmek, deneyimlerinizi paylaşmak ve geleceği şekillendiren projeler üzerinde tartışmak için size bir topluluk sunmak istiyoruz. İster bir profesyonel olun ister yeni başlayan biri, burada sizde paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Yardım Pico 4 almayı düşünüyorum

Grumal

Kayıtlı Kullanıcı
Forumda genelde quest üzerine yorumlar gördüm ben pico 4 almayı düşünüyorum ama çok fazla gözlük ile ilgili yorum bulamadim. Pico 4 almayi önerir misiniz?

Forumda genelde quest üzerine yorumlar gördüm ben pico 4 almayı düşünüyorum ama çok fazla gözlük ile ilgili yorum bulamadim. Pico 4 almayi önerir misiniz?
Pico sanal gerçeklik gözlük serileri pek ulaşılabilir olmadığı için çok fazla kullanıcı sayısı yok diye düşünüyorum. Aşağıdaki bağlantıda pico 4 ve pico 4 ultra karşılaştırması yazımız var yine aklına takılan birşey olursa yardımcı olmaya çalışırız.

Pico sanal gerçeklik gözlük serileri pek ulaşılabilir olmadığı için çok fazla kullanıcı sayısı yok diye düşünüyorum. Aşağıdaki bağlantıda pico 4 ve pico 4 ultra karşılaştırması yazımız var yine aklına takılan birşey olursa yardımcı olmaya çalışırız.

Teşekkürler peki oyun ve içerik konusunda sıkıntı yaşarmıyım?

Şuan bir VR içeriği (oyun ve uygulama) çoklu platform desteği ile çıkıyor. Bir çok oyun geliştirilirken bağımsız gözlük veya PC VR (Steam) içeriği olarak geliştiriliyor. Bağımsız gözlükleri destekleyen oyunlar çok niş bir oyun olmadığı sürece geliştiriciler tarafından bir çok farklı gözlükle kullanılabilecek şekilde geliştiriliyor. Çok fazla içerik sorunu yaşayacağınızı düşünmüyorum.

Bazı oyunlar belli bir gözlük için özel üretilebiliyor bunlarda zaten PS VR 2 veya PC VR olarak şekilleniyor bu tarz oyunlar daha çok grafik ve içerik olarak zengin olduğu için bir PC veya Konsol desteği ile çalışıyor.

Oyun firmaları bu oyunları daha sonra bağımsız gözlük için tekrar revize edebiliyor.

Arizona Sunshine® 2
Arizona Sunshine® 2
The Walking Dead: Saints & Sinners
The Walking Dead: Saints & Sinners
SUPERHOT VR
SUPERHOT VR
After the Fall®
After the Fall®

Ayrıca Hand Trackin destekleyen oyunları burada görebilirsiniz.

Teşekkürler, biraz inceledim içerik olarak gayet tatmin edici görünüyor

Trend içerikler

Yeni Eklenen Oyunlar

• VRFS - Football (Soccer)
    VR Oyun VRFS - Football (Soccer)
    VRFS, futbol heyecanını doğrudan sanal gerçeklik ortamına taşıyan sürükleyici bir simülasyon oyunudu
    • XOX
    • Güncelleme:
  • NightClub Simulator VR
    VR Oyun NightClub Simulator VR
    DJ kabininden dans pistine, bar hizmetinden özel VIP alanına kadar her detay sizin kontrolünüzde.
    • XOX
    • Güncelleme:
  • Fitness Fables
    VR Oyun Fitness Fables
    Fitness Fables VR, spor yapmayı fantastik bir macera ile birleştiren yenilikçi bir VR deneyimidir.
    • XOX
    • Güncelleme:
  • Batman: Arkham Shadow
    VR Oyun Batman: Arkham Shadow
    Sanal gerçekliğin gücüyle Gotham City'nin tüm cesaretine dalın ve en kötü şöhretli suçluları yakalay
    • XOX
    • Güncelleme:
  • Asgard's Wrath 2
    VR Oyun Asgard's Wrath 2
    Kaosu durdurmak için Loki'nin hain planlarına karşı savaşın
    • XOX
    • Güncelleme:
Geri