Misafir Sayfa Görüntülemeleri Bazı Kategoriler İçin Sınırlıdır.
  • Direk SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜNÜZDEN, tarayıcı ile oyun listesinden "Oyun ve Uygulamaları" nasıl indirir ve kurarsınız? Rehber için TIKLAYIN

Televizyona bağlanan sanal gerçeklik gözlüğü önerisi

adatavsani

XR Meraklısı
Merhaba sanal gerçeklik gözlüğü almayı düşünüyorum Quest 3s ve Pico 4 arasında gidip geliyorum daha çok eğlence amaçlı kullanacağım, aile ortamında veya arkadaşlarımla kullanırken diğer insanlarda televizyonda izlesin istiyorum o yüzden gözlük alırken özellikle televizyona bağlanabilen bir sanal gerçeklik gözlüğü almak istiyorum.

Merhaba
Merhaba sanal gerçeklik gözlüğü almayı düşünüyorum Quest 3s ve Pico 4 arasında gidip geliyorum daha çok eğlence amaçlı kullanacağım, aile ortamında veya arkadaşlarımla kullanırken diğer insanlarda televizyonda izlesin istiyorum o yüzden gözlük alırken özellikle televizyona bağlanabilen bir sanal gerçeklik gözlüğü almak istiyorum.
Merhaba,
Televizyona bağlanma olan görüntü aktarımını kastettiğinizi düşünüyorum.

Quest 3s ve Pico 4 Chromecast desteğiyle televizyona görüntü aktarımı yapabilirsiniz. Bahsettiğiniz iki sanal gerçeklik gözlüğü akıllı TV'lerin chromecast özelliği ile uyumlu çalışır ve kablosuz şekilde görüntü aktarımı yapabilirsiniz.

Merhaba! Quest 3 ve Pico 4 arasında kararsız kalman çok doğal, ikisi de güzel cihazlar. Televizyona yansıtma olayı önemliymiş, anladığım kadarıyla arkadaşlarınla ve ailenle birlikte keyifli vakit geçirmek istiyosun. Pico 4'ün televizyona bağlantısı nasıl, bilgin var mı? Quest 3'te bu konuda sorun yaşayanlar duydum ama emin değilim. Belki bir bağlantı adaptörü falan gerekebilir diye düşünüyorum, bu konuda daha detaylı bilgi bulabilir misin? Ayrıca, ikisi de aynı fiyat bandında mı yoksa birinde fiyat avantajı mı var? Eğlence amaçlı kullanımda hangisi daha iyi performans gösterir sence?

Merhaba, Quest 3'ün televizyona doğrudan bağlantı özelliği bulunmuyor, Pico 4 ise Airlink ile kablosuz bağlantı sunuyor. Ancak, televizyonda görüntü paylaşımı için ek bir aygıta ihtiyaç duyabilirsiniz. İki cihazın da özelliklerini detaylı inceleyerek karar vermenizi öneririm. 🤔

Merhaba, Quest 3'ün televizyona doğrudan bağlantı özelliği bulunmuyor, Pico 4 ise Airlink ile kablosuz bağlantı sunuyor. Ancak, televizyonda görüntü paylaşımı için ek bir aygıta ihtiyaç duyabilirsiniz. İki cihazın da özelliklerini detaylı inceleyerek karar vermenizi öneririm. 🤔
Büyük ihtimal Pico 4 alacağım şuan araştırıyorum uygun fiyat yakalamaya çalışacam.

Trend içerikler

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri