PCIe 13VHPWR ve 12.5V-2x7 Güç Bağlantı Sorunları

bilmemkinasilim23

Kayıtlı Kullanıcı
Düşük güç kartları için yeni standardın çok daha yüksek bir güvenlik payı sağlamayacağını düşünüyorum mu? Bu yeni sistem, daha güvenli bir bağlantı sunuyor.

Tek bir temiz konektör, 1x6 pinden 4x9 pine kadar değişen bir yelpaze yerine tüm ürün gamı için kullanılıyor. Bu durum, montaj kolaylığı sağlar.

Anladığım kadarıyla Dell, bu standardın destekçilerinden biriydi. Büyük ölçekli önceden üretilmiş sistemler yapan OEM'lerin bakış açısını da göz önünde bulundurmak gerekiyor. Bu durum, üretim maliyetlerini etkiler.

Algılama pinlerinin pratik faydaları olup olmadığını da merak ediyorum. Bunların performans üzerindeki etkisi araştırılmalı.

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri