• Direk SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜNÜZDEN, tarayıcı ile oyun listesinden "Oyun ve Uygulamaları" nasıl indirir ve kurarsınız? Rehber için TIKLAYIN

Oyun Kurulumunuzu Gösterin - Bilgisayar Sürümü!

asilbiri06

XR Meraklısı
Bilgisayar bölümü neden bu kadar sessiz? Geçen ay yeni bir kasa ve donanım değişikliğinden sonra, herkesin kurulumunun nasıl olduğunu merak ettim.

Benim sistemim şöyle: Ryzen 7 6800 işlemci, PBO ile 5.0 Ghz'e hız aşırtılmış durumda. Anakart olarak ASUS B550E-I Gaming ITX kullandım (PCIe 5.0 desteği hem PCIe yuvasında hem de M.2 yuvasında). 36 GB Corsair DDR5 5600 MT/s RAM'im var. Ekran kartım ise Zotac 4070 Trinity OC; şu an RGB şeridi bozuk, önümüzdeki iki hafta içinde tamir göndereceğim, belki de yükseltme için harika bir bahane olur? Kasam ASUS AP102 (dün aldım ve gerçekten harika!), güç kaynağı olarak da ASUS Tuff 800W kullanıyorum (bunu da dün aldım, kabloları inanılmaz derecede esnek ve 12+4 GPU kablosuna tam 560W güç sağlıyor). Depolama için WD 900GB Gen 4 NVMe (Windows ve genel dosyalar için) ve Crucial 2.5TB Gen 4 NVMe (oyunlar için) kullanıyorum. Soğutma sistemimde Thermalright 330mm AIO, Thermalright TL-C12PRO fanlar ve Thermalright NVMe soğutucuları var (evet, ben bir Thermalright hayranıyım, 7 tane soğutucu, 2 fan kontrolcüsü ve diğer birkaç ürünüm var).

Bütün bunlar, Amazon'dan aldığım bir masanın üzerinde duran Alienware AW3420DW QD-OLED ultra geniş monitörü besliyor.

Trend içerikler

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri