Pc için özel korku nişancı oyunları var mı?

mmssgreyy

Kayıtlı Kullanıcı
Uzun bir aradan sonra tekrar pc oyunlarına döndüm ve özel olarak pc için yapılmış güzel korku tabanlı nişancı oyunları arıyorum. The Evil Within, Dead Space, Resident Evil 1/2/3/4/5/6/8 gibi oyunlara benzeyen oyunlar istiyorum. Birinci veya üçüncü şahıs bakış açısı fark etmiyor, sadece nişan alma (ve korku) unsuru olmalı; Amnesia, Outlast gibi sadece dolaşma odaklı oyunlar istemiyorum. Bu türden sadece pc'ye özel oyunlar var mı? Konsol versiyonlarını hepsini oynadığım için sadece pc'ye özel olanları soruyorum.

Konsolda oynadıklarımın hepsini bitirdiğimden sadece pc'ye özgü olanları merak ediyorum. Bu türde güzel oyunlar varsa önerilerinizi bekliyorum. Korkutucu atmosferi ve silah kullanımı olan oyunlar önceliğim.

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri