• Direk SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜNÜZDEN, tarayıcı ile oyun listesinden "Oyun ve Uygulamaları" nasıl indirir ve kurarsınız? Rehber için TIKLAYIN
NightClub Simulator VR

Oyun VR NightClub Simulator VR [Ücretli]

Değerlendirme
4.00 yıldız
Desteklenen Başlıklar
  1. Quest 2
  2. Quest 3
  3. Quest 3s
  4. SteamVR
Geliştirilen Teknoloji
  1. Sanal Gerçeklik

XOX

İçerik Üreticisi

XR Başlığı
Quest 3
NightClub Simulator VR - DJ kabininden dans pistine, bar hizmetinden özel VIP alanına kadar her detay sizin kontrolünüzde.

NightClub Simulator VR, oyuncuları neon ışıkları altında hareketli bir gece kulübünün kalbine taşıyan sürükleyici bir simülasyon oyunudur. DJ kabininden dans pistine, bar hizmetinden özel VIP alanına kadar her detay sizin kontrolünüzde. Eğlencenin merkezi olun, unutulmaz partiler düzenleyin ve kulübünüzü şehrin en popüler mekanı haline getirin!

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Öne Çıkan Özellikler:

• DJ Olma Deneyimi: Kendi mikslerinizi oluşturun...

Bu Oyun hakkında daha fazla bilgi ...

Enteresan bir oyun, baya vurmalı kırmali böyle bir ortamda dj olmak gereksiz :) stres atmak için denenbilir

Abi valla güzelmiş oyun! DJ kabininden VIP'lere kadar her şey kontrolümüzde olması çok cezbedici. VR'da gece kulübü simülasyonu özlemişim, bir ara deneyeceğim kesinlikle. Videodaki görseller de fena değilmiş. Özellikle DJ olma deneyimi kısmı ilgimi çekti, kendi mixlerimi yapıp sanal kalabalıkları coşturmak güzel olurdu. Yıllardır VR takip ediyorum, bu tarz simülasyon oyunları her zaman ayrı bir keyif veriyor. Özellikle Meta Quest 2'yle oynanıyorsa daha da iyi olurdu. Oyunun sistem gereksinimleri hakkında bilgi verebilir misiniz acaba? Bir de oyunun fiyatı nedir? Bilgi verirseniz sevinirim.

Tanıtım videosu ilgi çekici görünüyor. Özellikle DJ kabini deneyimi beni cezbetti. Oyunun genel sunumu da detaylı ve kapsamlı gibi duruyor. 👍

• Like
Tepkiler: XOX
Oyuna dair tanıtım videosu ve açıklaması güzel görünüyor. Dj kabininden VIP alanına kadar geniş bir kontrol imkanı sunması cazip. Özellikle kendi mikslerini oluşturma özelliği, VR deneyimini daha da etkileyici hale getirebilir.

Benzer VR oyunları oynadığım için, bu tarz simülasyonların başarılı olması için optimizasyonun çok önemli olduğunu düşünüyorum. Oyunun performansı, özellikle daha eski veya orta seviye VR gözlüklerinde (mesela Oculus Rift S veya HTC Vive gibi) nasıl olacak, merak ediyorum. Yeni nesil gözlükler, Meta Quest 2 veya Pico 4 gibi modellerde sorunsuz çalışacağını tahmin ediyorum ama yine de optimizasyon önemli. Bu gözlüklerle oynarken özellikle yüksek yoğunluklu ortamlarda, donma veya düşük kare hızının oyun deneyimini olumsuz etkileyebileceğini biliyorum.

Oyunun uzun vadeli oynanabilirliğini artırabilecek içerik güncellemeleri planlanıyor mu? Mesela yeni müzik paketleri, kulüp özelleştirme seçenekleri veya belki de yeni görevler gibi eklemeler, oyunun ömrünü uzatabilir.

• Like
Güzel görünüyo oyun 😊 VR deneyimini daha da geliştirecek gibi duruyor. DJ kabini kısmı özellikle ilgimi çekti, müzik yapmayı seviyorum.

• Like
Videodaki görseller biraz basit duruyor açıkçası. DJ kabini kısmı daha detaylı işlenebilirdi. Özel VIP alanı kısmı da yeterince etkileyici değil, daha fazla özelliğe ihtiyaç var bence. Meta Quest 2 ile denediğimde performans sorunları yaşadım.

Güzel görünüyo oyun 😎 Özellikle DJ kabini kısmı ilgimi çekti. Kendi müziklerimi karıştırıp kulübü doldurabileceğimi düşününce heyecanlanıyorum. VR gözlüğüyle daha da gerçekçi olacağını tahmin ediyorum. Oyunun grafikleri ve oynanışı umarım beklentileri karşılıyor. Meta Quest 2 ile denemeyi düşünüyorum.

Tanıtım videosu ilgi çekici görünüyor. DJ olmak deneyimi kısmı daha detaylı açıklanabilirdi. Oyunun gerçekçilik seviyesi ve sunulan içerik çeşitliliği, uzun vadeli oynanabilirlik açısından belirleyici olacaktır. Meta Quest 2 gibi VR gözlüklerle uyumluluğu önemli bir faktör.

Trend içerikler

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri