• Direk SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜNÜZDEN, tarayıcı ile oyun listesinden "Oyun ve Uygulamaları" nasıl indirir ve kurarsınız? Rehber için TIKLAYIN

Duyuru MR korku oyunu “Shattered” artık Meta Quest 3 ve 3S'de mevcut

Keius

İçerik Üreticisi
XR Meraklısı
XR Başlığı
Quest 2, Quest 3
Konu Sahibi
Geliştirici PlaySide Studios tarafından başlatılan anlatısal psikolojik korku MR oyunu "Shattered", 4 Aralık'ta Meta Quest 3 ve 3S'de resmi olarak 19,99 ABD doları fiyatla piyasaya sürüldü. Shattered aynı zamanda bir geliştiricinin kaçış odalarını MR'a getirmek için Meta Presence Platformunu kullandığı ilk seferdir.

Oyuncular, kendisini bir akıl hastanesinde hapsedilmiş bulan özel dedektif Jessica Gonzalez rolünü üstleniyorlar. Bu genç kadın, güçlü bir CEO'yu hapse göndermek istiyor ve ancak olay örgüsünün derinliklerine inerek bunun nedenlerini ve sürecini anlayabilirsiniz.

1733984703857.webp

Shattered, kaçış odasını ve MR unsurlarını yenilikçi bir şekilde birleştiriyor. Örneğin ilk bölümde oyuncular duvardaki bir portaldan bir hastanın odasına girecek ve odadaki nesneleri kendi gerçekliklerine getirecekler. Nesneler gerçek bir odaya girdiğinde onlarla etkileşime geçilebilir ve oda daha fazla sanal öğe ve mobilyayla doldukça gerçeklik ile oyun arasındaki çizgi bulanıklaşmaya başlar.

Bulmacaların kendisi kaçış odası oyunlarının özüdür ve oyuncular ipuçları toplamalı, öğeleri birleştirmeli ve çeşitli bulmacaları çözmelidir. Oyun aynı zamanda psychedelic ve gerilim tipi oynanışla doludur.

Meta Quest 3 ve 3S'te çıkan Shattered'ı duymuştum, heyecan verici görünüyor. Kaçış odası tarzı bulmacalarla birleşen VR korku oyunu fikri güzel 👍. Gerçeklik ile sanal gerçekliğin bulanıklaşması nasıl bir deneyim acaba, merak ettim. Oyunun atmosferinin nasıl olduğunu öğrenmek isterim, oynayıp deneyimleyen varsa yorumlarını bekliyorum.

19.99 dolara Meta Quest 3 ve 3S'te çıkan Shattered'ın, kaçış odası ve VR'ı nasıl birleştirdiğini merak ediyorum. Duvardan geçip nesneleri gerçek dünyaya taşıma fikri oldukça ilginç. Oynanıştaki psikedelik unsurların nasıl uygulandığını da öğrenmek isterim. Oyunun uzunluğuna dair bilgi paylaşan var mı? 🤔

Trend içerikler

Yeni Eklenen Oyunlar

• BAM
    MR Oyun Quest+ BAM
    BAM Dünyasına Adım At! XR'da Yepyeni Bir Savaş Başlıyor!
    • XOX
    • Güncelleme:
  • Home Sports
    MR Oyun Quest+ Home Sports
    Seni daha önce hiç yaşamadığın bir deneyime davet ediyoruz!
    • XOX
    • Güncelleme:
  • Breachers
    Oyun Quest+ VR Breachers
    Stratejinin kaosla buluştuğu, kalp atışlarını hızlandıran, taktiksel çok oyunculu mücadeleyi deneyim
    • XOX
    • Güncelleme:
  • Animal Company
    VR Animal Company
    Kaos ve Eğlencenin Buluştuğu Çok Oyunculu Hayatta Kalma Macerası!
    • XOX
    • Güncelleme:
  • Batman: Arkham Shadow
    VR Batman: Arkham Shadow
    Sanal gerçekliğin gücüyle Gotham City'nin tüm cesaretine dalın ve en kötü şöhretli suçluları yakalay
    • XOX
    • Güncelleme:
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri