• Direk SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜNÜZDEN, tarayıcı ile oyun listesinden "Oyun ve Uygulamaları" nasıl indirir ve kurarsınız? Rehber için TIKLAYIN

Yardım Meta Quest 3 4K mı?

BeyazAT

XR Meraklısı
Top Poster Of Month
XR Başlığı
Quest 3
Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar, Quest 3 aldım şuana kadar çok memnunum yalnız gözlüğün çözünürlüğü 4k olarak geçiyor olmasına nazaran ben her zaman bu netliği almadığımı düşünüyorum bazı deneyimlerde görüntü kalitesinde sorun var gibi düşünüyorum gözlükle alakalı olabilir mi?

Merhaba arkadaşlar, Quest 3 aldım şuana kadar çok memnunum yalnız gözlüğün çözünürlüğü 4k olarak geçiyor olmasına nazaran ben her zaman bu netliği almadığımı düşünüyorum bazı deneyimlerde görüntü kalitesinde sorun var gibi düşünüyorum gözlükle alakalı olabilir mi?
BeyazAT Meta Quest 3, toplamda 4128×2208 piksel, göz başına 2064×2208 piksel görüntü çözünürlüğü sunuyor. Bu yüksek çözünürlük ve 4K HDR ekran sayesinde cihazla önceki seriye göre daha net ve canlı görüntülerle daha gerçekçi bir deneyim yaşamak mümkün oluyor.

Lensler göz başına 2k görüntü verebiliyor ama büyük ihtimal sizin yaşadığınız sorun giriş yaptığınız oyun ve uygulama ile alakalıdır. Dalış yaptığınız uygulama veya oyununda 4k için optimize edilmiş olması gerekiyor özellikle youtube 360 içeriklerinde bunu çok net görebilirsiniz.

Birde 360 videolarda 4k olsa bile (youtube gibi içerik platformlarını kastediyorum) ve siz video ayarlarından 4k yı seçseniz de direk 4k görüntü alamazsınız gözlük lensleri düz ekran mantığından biraz farklı çalışıyor.

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri