- XR Başlığı
- Quest 3
Oluştur menüsünü açmak için:
Buradan şunları yapabilirsiniz:
Dünyanızı inşa etmek veya üzerinde herhangi bir düzenleme yapmak için sağ kontrolcünün kumanda koluna basarak İnşa Moduna girin.
- Öncelikle Kişisel Menünüzü açın. Bilekliğinizi açmak için sol bileğinizi çevirin ve Üç Satır simgesini seçin veya sol kumandanızdaki gömülü Üç Satır düğmesine basın.
- Sonra, menünün en altında soldan dördüncü olan Oluştur sekmesini seçin. Şimdi Oluştur menüsünün Oluşturmalar sekmesindesiniz.

Buradan şunları yapabilirsiniz:
- Eğer varsa, mevcut dünyalarınıza bakın.
- Sağ üstte bulunan Yeni Dünya seçeneğini seçerek boş bir yeni dünya oluşturun.
- Eğitimler bölümüne giderek eğitim dünyalarını keşfedin
- Diğer yaratıcılarla dünyalar üzerinde işbirliği yapma davetlerini görmek için Davetler sekmesine gidin.
Yeni bir dünya yarat
- Oluşturulanlar sekmesinde sağ üstte Yeni Dünya seçeneğini seçin.
- Bir dünya simgesinin üzerine gelin ve Oluştur'u seçin.
Sıfırdan başlamak için Boş Dünya'yı seçin veya başlamak için çeşitli önceden yapılmış nesnelerle dolu örnek bir dünya seçin. - Eğer bu sizin ilk dünyanızsa, hizmet şartlarını okuyun ve devam etmek için Kabul ediyorum'u seçin.
- İsteğe bağlı olarak ekran klavyesini kullanarak dünyanızın adını değiştirebilirsiniz.
- Oluştur'u seçin.
Bir öğretici dünyasını klonla
Bir eğitim dünyasını klonlamak için:- Eğitimler sekmesine gidin.
- Bir dünya simgesinin üzerine gelin ve Başlat'ı seçin.
İnşa etmeye başla
Yeni bir dünya oluşturduktan veya bir eğitim dünyasını klonladıktan sonra, yayınlanmamış dünyaya Önizleme Modu'nda gireceksiniz. Bu, düzenleyemeyeceğiniz veya inşa edemeyeceğiniz ve Dünyaların geri kalanında yaptığınız gibi hareket edebileceğiniz anlamına gelir. Önizleme Modu, yayınlandıktan sonra başkalarının dünyanızı nasıl göreceği ve onunla nasıl etkileşim kuracağıdır.Dünyanızı inşa etmek veya üzerinde herhangi bir düzenleme yapmak için sağ kontrolcünün kumanda koluna basarak İnşa Moduna girin.