Meta Horizon Words yeni bir dünya yaratın

Horizon Words şuan Türkiye için kapalı. VPN kullanarak giriş yapabilirsiniz. VPN ile Giriş Rehberi için TIKLAYIN

XOX

Yönetici
İçerik Üreticisi
Kayıtlı Kullanıcı
XR Başlığı
Quest 3
Oluştur menüsünü açmak için:
  1. Öncelikle Kişisel Menünüzü açın. Bilekliğinizi açmak için sol bileğinizi çevirin ve Üç Satır simgesini seçin veya sol kumandanızdaki gömülü Üç Satır düğmesine basın.
  2. Sonra, menünün en altında soldan dördüncü olan Oluştur sekmesini seçin. Şimdi Oluştur menüsünün Oluşturmalar sekmesindesiniz.
469649830_608097718394850_6193154935112324931_n.png

Buradan şunları yapabilirsiniz:
  • Eğer varsa, mevcut dünyalarınıza bakın.
  • Sağ üstte bulunan Yeni Dünya seçeneğini seçerek boş bir yeni dünya oluşturun.
  • Eğitimler bölümüne giderek eğitim dünyalarını keşfedin
  • Diğer yaratıcılarla dünyalar üzerinde işbirliği yapma davetlerini görmek için Davetler sekmesine gidin.

Yeni bir dünya yarat

1. Oluşturulanlar sekmesinde sağ üstte Yeni Dünya seçeneğini seçin.
  2. Bir dünya simgesinin üzerine gelin ve Oluştur'u seçin.
    Sıfırdan başlamak için Boş Dünya'yı seçin veya başlamak için çeşitli önceden yapılmış nesnelerle dolu örnek bir dünya seçin.
  3. Eğer bu sizin ilk dünyanızsa, hizmet şartlarını okuyun ve devam etmek için Kabul ediyorum'u seçin.
  4. İsteğe bağlı olarak ekran klavyesini kullanarak dünyanızın adını değiştirebilirsiniz.
  5. Oluştur'u seçin.

Bir öğretici dünyasını klonla

Bir eğitim dünyasını klonlamak için:
  1. Eğitimler sekmesine gidin.
  2. Bir dünya simgesinin üzerine gelin ve Başlat'ı seçin.
Intro to Creation dünyası, inşa etme pratiği yapmak için temel nesnelerle birlikte gelir. Script Samples dünyası, kod bloklarını nasıl kullanacağınızı öğrenmenize yardımcı olacak örnek scriptlerle birlikte gelir.

İnşa etmeye başla

Yeni bir dünya oluşturduktan veya bir eğitim dünyasını klonladıktan sonra, yayınlanmamış dünyaya Önizleme Modu'nda gireceksiniz. Bu, düzenleyemeyeceğiniz veya inşa edemeyeceğiniz ve Dünyaların geri kalanında yaptığınız gibi hareket edebileceğiniz anlamına gelir. Önizleme Modu, yayınlandıktan sonra başkalarının dünyanızı nasıl göreceği ve onunla nasıl etkileşim kuracağıdır.

Dünyanızı inşa etmek veya üzerinde herhangi bir düzenleme yapmak için sağ kontrolcünün kumanda koluna basarak İnşa Moduna girin.

yanlış anlamadıysam horizonda arkadaşlarımızın yada başka gözlük sahibi kişilerin de girebileceği kendi odalarımızı veya alanlarımızı mı oluşturuyoruz?

yanlış anlamadıysam horizonda arkadaşlarımızın yada başka gözlük sahibi kişilerin de girebileceği kendi odalarımızı veya alanlarımızı mı oluşturuyoruz?
Aynen doğrudur, hatta oluşturduğunuz dünyadan para da kazanabiliyorsunuz. Şuan için Türkiye'ye açık değil ama horizon words farlkı ülkeler içinde kademe kademe desteğini açıyor. Türkiye için bu süreç ne zaman başlar bilmiyoruz

Anlatım genel olarak anlaşılır ve adım adım ilerliyor. Görsel ekleme iyi bir detay olmuş, kullanıcı deneyimini destekliyor. Ancak "Oluştur" menüsünün alt menüleri ve işlevleri arasında biraz ayrım yapmak faydalı olabilir. Örneğin, "Oluşturulanlar" sekmesi ile "Eğitimler" sekmesinin birbirinden daha net ayrıştırılması, yeni kullanıcının daha hızlı kavramasına yardımcı olabilir. Ayrıca, Önizleme Modunun işlevi ve İnşa Moduna geçiş yöntemi daha açık bir şekilde belirtilebilirdi. Linklerin ilgili bölümlere daha entegre bir şekilde eklenmesi de metnin okunabilirliğini artırabilir.

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri