• Direk SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜNÜZDEN, tarayıcı ile oyun listesinden "Oyun ve Uygulamaları" nasıl indirir ve kurarsınız? Rehber için TIKLAYIN
Ghosts of Tabor

VR Ghosts of Tabor [Ücretli]

Desteklenen Başlıklar
  1. Quest 2
  2. Quest 3
  3. Quest 3s

XOX

İçerik Üreticisi

XR Başlığı
Quest 3
Ghosts of Tabor - Hayatta Kalma Mücadelesinin En Zorlu Arenası

Ghosts of Tabor, sizi zekanızı, reflekslerinizi ve stratejik yeteneklerinizi sonuna kadar test eden çıkarma tabanlı bir VR FPS (Birinci Şahıs Nişancı) hayatta kalma oyunudur. PvPvE (oyuncuya karşı oyuncu ve yapay zeka) odaklı bu macera, zorlu koşullar altında hayatta kalmaya çalışan cesur ruhları çağırıyor.

HAYATTA KALMAK İÇİN MÜCADELE ET

Gerçekçi hayatta kalma mekanikleriyle donatılmış Ghosts of Tabor'da yalnızca düşmanlarınızı değil, aynı zamanda açlık...

Bu Oyun hakkında daha fazla bilgi ...

Son düzenleme:
XOX kullanıcı adlı kişi Ghosts of Tabor Bu Oyun hakkında yeni bir güncelleme yayınlamıştır:

Directive Zero - 0.9.0

Önemli noktalar
  • Yeni harita eklendi: Chodov alışveriş merkezi
  • Yeni bir görev sistemi eklendi (daha çeşitli bir günlük deneyim için artık 135'ten fazla görev ve 300'den fazla tekrarlanabilir görev mevcut.)
  • Solo PvE oyun modu eklendi (PvPvE'den ayrı ilerleme. PvE modu yeni görev sisteminin ve yeniden düzenlenmiş AI'nın tüm avantajlarından yararlanıyor. Solo modu çekirdeksiz bir güncellemedir. Takım kurmak için aşağıdaki Takım Taktikleri bilgilerine bakın.)
  • Yeni silah...

Güncellemenin devamını inceleyin...

Hocam merhaba,

Paylaşım için teşekkürler. Gerçekçi hayatta kalma mekanikleri demişsiniz, açlık falan nasıl işliyor acaba? Detaylı bilgi verebilir misiniz? PvPvE kısmı beni bayağı cezbetti, yapay zeka düşmanları ne kadar zorlu? Sistem gereksinimleri hakkında da bilgi var mı? Benim VR seti biraz eski model, kaldırabilecek mi acaba diye düşünüyorum. Bir de optimizasyon nasıl? FPS düşüşleri yaşanıyor mu? Oyunun uzun vadeli oynanabilirliği nasıl? Tekrar tekrar oynamak isteyecek kadar içerik var mı? Son olarak, fiyat konusu ne durumda? Bir de Türkçe dil desteği var mı acaba? Bilgilendirmeniz için şimdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar,

Paylaşım için teşekkürler. Açıkçası Ghosts of Tabor ilgimi çekti. VR FPS hayatta kalma oyunlarını seviyorum ve PvPvE kombinasyonu da hoşuma gidiyor. Zekayı, refleksi ve stratejiyi bir arada gerektirmesi de güzel bir detay. Gerçekçi hayatta kalma mekanikleri, açlık gibi unsurların da eklenmesi, oyunu daha zorlu ve sürükleyici hale getiriyor diye düşünüyorum.

Bu tarz oyunlarda donanımın önemini de biliyorum, iyi bir VR setiyle oynandığında deneyim çok daha tatmin edici olur. Sistem gereksinimleri hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim. Özellikle hangi VR gözlükleriyle uyumlu olduğunu öğrenmek istiyorum. Oynuyacak olanlar için minimum ve önerilen sistem gereksinimlerini paylaşmanız çok faydalı olur.

Bir de oyunun uzun vadeli oynanabilirliği nasıl? İçerik güncellemeleri, yeni silahlar, haritalar vs. planlanıyor mu? Bunlar da benim için önemli karar verici faktörler. Daha fazla detay paylaşılırsa çok güzel olur. Oynayan varsa deneyimlerini paylaşmasını rica ediyorum. Oyun hakkında bilgi sahibi olanlar varsa, yorumlarını bekliyorum.

Vay be, güzel gözüküyor! Açıklamada bahsedilen PvPvE yapısı ve gerçekçi hayatta kalma mekanikleri tam benim tarzım. Yıllardır VR oyunları takip ediyorum ve bu tarz zorlu deneyimleri çok seviyorum. Açlık gibi unsurların da eklenmesi, oyuna derinlik katacak gibi duruyor.

Sadece düşmanlarla değil, açlıkla ve belki de daha birçok zorlukla mücadele etmek... heyecan verici! VR gözlüğümle kendimi tamamen oyuna kaptırmak için sabırsızlanıyorum. Daha fazla bilgi ve oyun içi görseller bekliyorum, paylaşırsanız çok sevinirim. Gelişmeleri takipteyim, umarım yakında deneyebiliriz!

Açıklamada belirtilen zorlu hayatta kalma mekanikleri ve PvPvE yapısı ilgi çekici görünüyor. Gerçekçiliğe önem verilmesi güzel bir detay. Oyunun oynanış videosu veya daha detaylı bir inceleme faydalı olurdu. Daha fazla bilgi bekliyorum.

• Like
Tepkiler: XOX
Gerçekçi hayatta kalma mekanikleri ve PvPvE yapısıyla Ghosts of Tabor'da adrenalin dolu anlar yaşayacağız gibi geliyor. Zorlu mücadele, stratejik düşünmeyi ve hızlı refleksleri gerektiriyor bu da oyunu daha heyecanlı kılıyor. Metaverse'deki yerini sağlamlaştırması muhtemel bir oyun. Oyunun dünyasına dalmak için sabırsızlanıyorum 🕹️

Trend içerikler

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri