Gerçek hayattaki arkadaşlarımla hangi oyunları oynarım? Oyun önerisi rica ediyorum

jetskiyoksaatskivar

Kayıtlı Kullanıcı
Çocukluğumda arkadaşımın Megadrive'ini, NES'ini, sonra da Megadrive 32X, Mega CD, PS1, PS2'sini izlerdim; oyun oynamak demek, arkadaşımın oyun oynamasını seyretmek demekti benim için de Oyun paylaşımı da oluyordu yani, kontrolcüyü tutan ben olmasam bile eğlenceliydi.

En yakın çocukluk arkadaşımla çoğunlukla rekabetçi oyunlar tercih ediyorum. Birlikte oynamayı denedik ama o çok rekabetçi, ben de ona zorlu bir mücadele sunmayı seviyorum.

Spor oyunlarını çok oynuyoruz: golf, futbol, basketbol ve benzeri… Kart oyunları, dövüş oyunları, Neo Geo arcade oyunları (harika Soccer Brawl, Art of Fighting…) gibi.

Son zamanlarda oynadığımız oyunlar (hepsi bilgisayarda):

SPOR (kardeşlerimle de oynayabileceğim türden oyunlar)

Mario Golf -N64 emülasyonu-
Tam Ace Tenis Simülatörü -ciddi bir tenis oyunu, eğlenceli-
Mario Tenis -Wii emülasyonu-
Ultra Smash Mario Tenis -Wii U emülasyonu-
NBA Jam
MK8 -Wii U, emülasyonu-
Sonic All Stars Racing Transformed
Mario Kart (SNES emülasyonu)
Mario Kart 64 (N64 emülasyonu)
Mario Strikers Charged Futbol (Wii, emülasyonu)
NBA 2k21
NBA 2k Playgrounds 3 (3 sayılık atışlar arkadaşla oynarken çok eğlenceli, normal maçlar da elbette)
Pro Evolution Soccer 2021
Soccer Brawl -iki kişilik muhteşem eğlence-
Kopanito All Stars Futbol -küçük bir oyun, iki kişilik eğlenceli, mükemmel değil ama idare eder-
Pixel Cup Futbol 19 -Kopanito gibi, eğlenceli olabilir-
Süper Arcade Futbol
The Golf Kulübü 3
ToyBox Turbos
Powerstar Golf (özel not: XB1 özel oyunu ama çok eğlenceliydi, özellikle lider tabloları ve rekabet ortamı harika)

DÖVÜŞ OYUNLARI

Killer Instinct -Windows 10 sürümü, eski XB1 sürümünü aldığım için ücretsizdi-
BlazBlue -bu Japon oyunları çok çok eğlenceli-
Guilty Gear serisi -BlazBlue gibi-
The King of Fighters
Street Fighter 2 ve benzerleri -ne yazık ki ne kadar eski görünüyorlar ve hissettiriyorlar, yeni oyunlar CGI gibi duruyor-
Art of Fighting
Samurai Shodown
Ultra Street Fighter 5
Street Fighter Alpha 3
The King of Fighters XIV
UNDER NIGHT IN-BIRTH Exe:Late -BlazBlue ve Guilty Gear kadar eğlenceli-
Arcana Heart 4 LOVE MAX!!!!!!

DİĞERLERİ

Pang Adventures (birlikte oynanır, ama çok oynamadık, rekabetçi bir mod olup olmadığına bakmalıyız)

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri