• Direk SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜNÜZDEN, tarayıcı ile oyun listesinden "Oyun ve Uygulamaları" nasıl indirir ve kurarsınız? Rehber için TIKLAYIN

Dldsr 1700p Çerçeve Oluşturma Sorunu

54srp

Kayıtlı Kullanıcı
1080p monitörümde Dldsr 2.3x ile 1700p kullanıyorum. Nvidia'nın oyun grafiklerinde garip titreşimler görüyorum. Dldsr'ı 1.6x - 1500p'ye düşürdüğümde, videoda gördüğünüz gibi sorun ortadan kalkıyor. Kare hızları da çözünürlükler de birbirine yakın. 1500p'de DLSS kalitesi 1000p, 1700p'de ise dengeli ayar 1020p civarında. Nedir bu sorunun sebebi? Daha net anlamak için videoyu 0.5x hızda izleyebilirsiniz. https://streamable.com/sr5cqy

Sorunun çözümünü buldum ama oldukça ilginç. Masaüstü çözünürlüğümden düşük bir oyun çözünürlüğü ayarladığımda her şey yolunda gidiyor. Örneğin, masaüstünü 2240p yapıp oyun çözünürlüğünü 1700p'ye ayarladığımda sorun yok, ancak oyun çözünürlüğünü de 2240p yaparsam video gibi bozuluyor. Masaüstünü 1700p yapıp, oyun çözünürlüğünü 1500p'ye düşürdüğümde ise sorunsuz çalışıyor. Ancak, oyun çözünürlüğünü tekrar 1700p'ye yükselttiğimde yine aynı arıza ortaya çıkıyor.

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri