• Direk SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜNÜZDEN, tarayıcı ile oyun listesinden "Oyun ve Uygulamaları" nasıl indirir ve kurarsınız? Rehber için TIKLAYIN

BoboVR S3 Pro Kafa Kayışı - Quest kafa kayışı arayanlar için önerilir

XOX

XR Uzmanı
XR Başlığı
Quest 3
Konu Sahibi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

BoboVR S3 Pro Süper Kayış, VR deneyiminizi daha rahat ve dengeli hale getirmek için özel olarak tasarlanmış premium bir baş kayışıdır. Meta Quest 3, Quest 2 ve diğer uyumlu VR başlıklarıyla kullanılabilen bu kayış, uzun süreli kullanımda maksimum konfor sunar.

Videoyu izledim, BoboVR S3 Pro Süper Kayış'ın Meta Quest 3 ve Quest 2 başlıkları için konforlu bir çözüm sunduğu anlaşılıyor. Uzun süreli VR kullanımında baş ağrısı ve rahatsızlık sorunlarını azaltmaya yönelik tasarımı dikkat çekici. Premium malzeme kalitesi ve dengeli dağılımı, ürünün artı yönleri arasında yer alıyor gibi görünüyor.

Gözlük sahibi olanlar bu tarz kayışları kullanmasını öneririm, kofrolu olduğunu göreceksiniz

• Like
Tepkiler: XOX
Videoyu izledim, güzel görünüyor. BoboVR S3 Pro kayışı hakkında yorum yapanlar var mı acaba? Meta Quest 2'm için yeni bir kayış düşünüyorum da, uzun süreli kullanımda konfor önemli benim için. Fiyatını da merak ediyorum açıkçası. Başka alternatif önerileriniz varsa onları da beklerim. Deneyimleri olan arkadaşlar varsa paylaşabilirlerse sevinirim. Gerçekten rahat mı, denge sağlıyor mu, bunları bilmek istiyorum.

Trend içerikler

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri