Konu Sahibi
: sazimentt12

Halo serisinin çoğu oyunu oynadım (ODST hariç), ama Reach bana oldukça sıradan geldi. Oyun mekaniğini sevdim, ancak hikaye anlatımı ve görev tasarımı çoğunlukla beni etkilemedi. Reach'in olay örgüsü ve kaçınılmaz sonu, sadece oyuncunun farkında olduğu kasvetli ve karanlık havası beni gerçekten sardı. Çoğu insan çok oyunculu modunu sever biliyorum, ancak o günlerde ben daha çok PC'deki Rainbow Six, Delta Force ve eski Battlefield oyunlarına takıntılıydım. Çok oyunculu oyun bağımlılığım JO: Typhoon Rising ile zirveye ulaştı; haritada 170 oyuncuyla ileri karakol savunma modunu oynadığım zamanlar.
The Witcher 3'ü çok sevdim, ama birinci ve ikinci oyunlarda 4 saatten fazla oynayamadım. Sadece bıraktım ve tamamen unuttum.
Baldur's Gate ile de aynı durum oldu. Neverwinter Nights 1&2 ve Icewind Dale'i PC'de çok sevmiştim ve daha sonra BG'yi konsolda aldım. O zamanlar konsol sürümünün bir şekilde bozuk olduğunu düşündüm çünkü eksik hissettim ve oyunu ortadan bıraktım.
Minecraft... Bu oyunda sürekli daha iyi inşa mekanikleri özledim. "Neden tek tek blok inşa etmek yerine 2x4'lük bir yapı ögesi yapıp çoğaltamayayım?!" diye kendi kendime sordum.
The Witcher 3'ü çok sevdim, ama birinci ve ikinci oyunlarda 4 saatten fazla oynayamadım. Sadece bıraktım ve tamamen unuttum.
Baldur's Gate ile de aynı durum oldu. Neverwinter Nights 1&2 ve Icewind Dale'i PC'de çok sevmiştim ve daha sonra BG'yi konsolda aldım. O zamanlar konsol sürümünün bir şekilde bozuk olduğunu düşündüm çünkü eksik hissettim ve oyunu ortadan bıraktım.
Minecraft... Bu oyunda sürekli daha iyi inşa mekanikleri özledim. "Neden tek tek blok inşa etmek yerine 2x4'lük bir yapı ögesi yapıp çoğaltamayayım?!" diye kendi kendime sordum.