• Direk SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜNÜZDEN, tarayıcı ile oyun listesinden "Oyun ve Uygulamaları" nasıl indirir ve kurarsınız? Rehber için TIKLAYIN
Asgard's Wrath 2

Quest+ Asgard's Wrath 2 [Ücretli]

Meta Quest+, premium oyunlara ve daha fazlasına açılan aboneliktir. Tekrar tekrar keşfet ve oyna. Buradan Ayda sadece $7,99 karşılığında abomeniliğini Meta Quest+'a yükseltebilirsiniz , büyüyen içerik kataloğuna ve her ay kataloğa eklenen özenle seçilmiş harika deneyimlere anında erişim elde edeceksin. Ayrıca, abone olarak özel fırsatlar ve teklifler de alacaksın

XOX

İçerik Üreticisi

XR Başlığı
Quest 3
XOX Kullanıcımız yeni bir Oyun oluşturdu:

Asgard's Wrath 2 - Kaosu durdurmak için Loki'nin hain planlarına karşı savaşın

Asgard's Wrath 2, İskandinav mitolojisinin büyüleyici evrenine bir kez daha kapılar açıyor. Devam oyununda, tanrıların ve kahramanların destansı mücadelesine katılarak kendi efsanenizi yazıyorsunuz. Oyuncular, tanrısal güçlerle donanmış bir savaşçı olarak Valhalla'nın görkemli diyarında destansı bir yolculuğa çıkıyor ve kaosu durdurmak için Loki'nin hain planlarına karşı savaşıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Oynanış Özellikleri

• Genişleyen...

Bu Oyun hakkında daha fazla bilgi ...

Son düzenleme:
Yüksek diyebiliriz ama PlayStation VR oyunlarına bakınca bu rakamlar daha kabul edilebilir hale geliyor 🙂

Bence rakam çok abartılı değil, içeriğine göre fiyat normal standart fiyat aralığı genelde 9 - 29 dolar arasında oluyor otun diyatları

Asgard's Wrath 2'ye göz attım. Tanıtım videosu gayet etkileyici duruyor. İskandinav mitolojisi zaten ilgimi çeken bir konu, VR ile birleştirilmesi de güzel olmuş. Oynanış özelliklerine bakınca, genişleyen dünyadan bahsetmişler ama detaylı bilgi yok. Umarım sadece açık dünyadan ibaret kalmaz, gerçekten etkileşimli ve derin bir oyun deneyimi sunar. Bu tür oyunlarda VR'ın sunduğu daldırma hissi çok önemli.

Tek merak ettiğim nokta, oyunun sistem gereksinimleri. Yüksek kalite VR deneyimi için güçlü bir sisteme ihtiyaç duyulacağını tahmin ediyorum. Özellikle yüksek çözünürlüklü VR gözlüğü kullanıyorsam, performans düşüşü yaşamamak için sistemimin yeterli olup olmadığını kontrol etmem gerek. Daha detaylı bilgi paylaşılırsa, sistem gereksinimlerine ve oynanış mekaniklerine daha yakından bakabilirim. Gelişmeleri takip edeceğim, teşekkürler.

Oynanış özelliklerine dair daha fazla bilgi bekliyorum. Tanıtım videosu da oldukça etkileyici.

Moderatör tarafında düzenlendi:
  • Like
Tepkiler: XOX
Loki'nin planlarını alt etmek için savaşacağımız Asgard's Wrath 2'nin fragmanı oldukça etkileyici görünüyor.

• Like
Tepkiler: XOX
Vay be, harika bir tanıtım olmuş 😊 Asgard's Wrath 2'nin görselleri çok etkileyici görünüyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tanıtım videosu biraz abartılı geldi 🤔 Oynanış özelliklerine dair fazla detay yok, sadece "genişleyen" yazmak yeterli değil. İskandinav mitolojisi teması artık biraz klişe oldu. Daha özgün bir hikaye anlatımı beklerdim.

Vay canına, XOX Kullanıcımızdan güzel bir habermiş bu… İskandinav mitolojisi temalı oyunlar her zaman ilgimi çekmiştir, hele ki Loki'nin hain planlarının önüne geçmek için savaşmak… Tanrısal güçlere sahip bir savaşçı olarak Valhalla'da yolculuk etmek oldukça cezbedici görünüyor. Videoyu izledim, grafikler fena değilmiş gibi duruyor. Oynanış özelliklerine dair daha fazla bilgi verilmesini bekliyorum, "Genişleyen…" kısmı merakımı daha da artırdı açıkçası. Linkteki detaylı bilgilere mutlaka bakacağım, umarım oyun beklentilerimi karşılıyor. 🤔

Trend içerikler

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri