• Direk SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜNÜZDEN, tarayıcı ile oyun listesinden "Oyun ve Uygulamaları" nasıl indirir ve kurarsınız? Rehber için TIKLAYIN

7-12 Yaş Çocuklar İçin Hangi VR Oyunları Güvenli ve Eğlenceli?

AsSabi

Kayıtlı Kullanıcı
XR Başlığı
Quest 2
8 yaşındaki oğlum için uygun bir VR oyunu arıyorum. Oyunun şiddet içermemesi ve eğitimsel unsurlar içermesi önemli. Daha önce birkaç oyun inceledim ancak ya çok küçükler ya da çok büyükler için uygun görünüyorlar. Oyunun uzun süreli kullanımda göz yorgunluğuna yol açmayacak kalitede olması da şart. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Merhaba, o haş grubu için aşağıdaki oyunları önerebilirim size.

merhaba :) 8 yaşında bir çocuk için "Mission ISS" tavsiye ederim çok şiddet içermiyor ve uzay hakkında bilgi veriyor. Göz yorgunluğunu önlemek için ara ara oyun molası verirseniz daha iyi olur. Oyunun süresi de uygun. Keyifli vakitler geçirmenizi dilerim

Labirent oyunları bakabilirsin gerçi 8 yaşındaki birinin labirentte kaybolması da ayrı bir eğlence olurdu 😀 Bir de hayvanlarla ilgili eğitici VR oyunlar varmış, onlara da göz atabilirsin. Göz yorgunluğu için kısa aralar vermeyi unutma, çocukların gözleri daha hassas oluyor sonuçta.

8 yaşındaki oğlum için uygun bir VR oyunu arıyorum. Oyunun şiddet içermemesi ve eğitimsel unsurlar içermesi önemli. Daha önce birkaç oyun inceledim ancak ya çok küçükler ya da çok büyükler için uygun görünüyorlar. Oyunun uzun süreli kullanımda göz yorgunluğuna yol açmayacak kalitede olması da şart. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Şiddet içermeyen ve eğitimsel öğeler barındıran oyunlar mevcut. "Mission ISS" gibi uzay temalı simülasyonlar göz önünde bulundurulabilir. Göz yorgunluğu konusunda ise oyunun oturum sürelerini sınırlamak ve ara vererek oynamak önemlidir.

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri