• Direk SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜNÜZDEN, tarayıcı ile oyun listesinden "Oyun ve Uygulamaları" nasıl indirir ve kurarsınız? Rehber için TIKLAYIN

2007 civarında özel bir teknolojiyle yapılmış II. Dünya Savaşı oyununu hatırlıyor musunuz?

yagmurnur0

Kayıtlı Kullanıcı
Aklımda kalanlar net, fakat oyun piyasaya sürüldü mü emin değilim. Belki de bir fon dolandırıcılığıydı. Hatırladığım kadarıyla, etkileyici bir teknolojiye sahip özel bir oyun motorunu sergileyen bağımsız bir Avrupa geliştirici vardı. Bu motorla, Afrika cephelerini konu alan bir II. Dünya Savaşı nişancı oyunu tanıtıyorlardı. 2005 ile 2009 yılları arasında, teknoloji gösterilerinin görüntülerini düzenli olarak yayınlıyorlardı ve daha sonra ortadan kayboldular.

O görüntülere tekrar bakmak istiyorum. Ne yazık ki, oyunun ya da motorun adını unuttum. Bir fikriniz var mı? Bu bilgileri hatırlayan varsa bana yardımcı olabilir mi?

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri