• Direk SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜNÜZDEN, tarayıcı ile oyun listesinden "Oyun ve Uygulamaları" nasıl indirir ve kurarsınız? Rehber için TIKLAYIN

Zelda Efsanesi: Krallığın Gözyaşları

portakalcicegii

Kayıtlı Kullanıcı
Bu oyun hakkında bir tartışma başlığı olmamasına şaşırdım doğrusu. Grafikler çok ileri değil belki ama fizik motoru ve etkileşim inanılmaz, özellikle donanımın kısıtlılığını düşünürsek. Benzersiz bir deneyim sunuyor, Teardown ve Minecraft'a daha çok benziyor, bence bu tarz oyunlara daha çok ihtiyaç var. Eski bir Naughty Dog geliştiricisinin söylediğine göre:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Oyunu oynayan başka var mı? Ben birkaç saattir oynuyorum ve son derece keyif alıyorum.

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri