PS VR2 Yeni PixelJunk macerası Dreams of Another, PS5 ve PS VR2 için duyuruldu, 2025'te çıkacak

Herkese merhaba! Ben Kyoto merkezli bağımsız oyun stüdyosu Q-Games'in Yaratıcı Yönetmeni ve multimedya sanatçısı Baiyon. Ekibim adına sizinle heyecan verici bir haber paylaşmaktan mutluluk duyuyorum.

State of Play sırasında, en son oyunumuz Dreams of Another'ı resmen duyurduk ! PixelJunk serisinin bu en yeni üyesi PS5 ve PS VR2'ye geliyor. Ayrıca; konsept, hikaye, görseller ve tabii ki müzik yaratımı dahil olmak üzere tüm yönlerini yönettiğim ilk oyun. Bugün, oyunu ilk fragmanımızla tanıtmak ve bu oyunu bu kadar benzersiz kılan şeyleri vurgulamak için heyecanlıyım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Atışın yok etmekten çok yarattığı felsefi ve alegorik bir oyun deneyimi​

Dreams of Another, "yıkım olmadan yaratım olmaz" felsefi teması etrafında inşa edilmiş üçüncü şahıs keşif-aksiyon oyunudur. Geleneksel atış oyunlarında olduğu gibi nesneleri vurarak yok etmek yerine, burada atışlarınız somutlaşır ve dünyayı yaratır. Bu alışılmadık mekanik, türün normlarına meydan okuyan ve oyuncuları tamamen yeni bir boyuta davet eden bir oyun deneyimi sunar.

Bir geliştirici olarak, uzun zamandır üçüncü şahıs nişancı oyunlarına dair yeni bir bakış açısı bulmakla ilgileniyorum. Yıkım bağlamında yaşamın ve yaratılışın güzelliğini inceleyen bir oyun yaratabilir miyiz? Bu soru Dreams of Another'a ilham verdi.

Nokta bulutu teknolojisiyle hayata geçirilen rüya gibi bir dünya​

Dreams of Another dünyası, uçsuz bucaksız, izlenimci bir rüya manzarası yaratan son teknoloji nokta bulutu teknolojisi kullanılarak tasarlanmıştır. Soyut bir halde var olan, sayısız parçacıktan oluşan bu görsel olarak çarpıcı ortam, oyuncunun eylemlerine tepki verir. Silahınızla bu parçacıklara ateş ettiğinizde, dağılırlar ve dönüşürler ve en sonunda varoluşlara dönüşürler. Bu işlemi tekrarlamak, daha sonra etkileşime girebileceğiniz ve iletişim kurabileceğiniz nesneleri canlandırır.

Mistik bir dünyada iki sorunlu karakterin öyküsü​

Hikaye, duygusal olarak yara almış iki karakter etrafında dönüyor: Pijamalı Adam ve Gezgin Asker. Odak bu iki karakter üzerinde olsa da oyuncular konuşan ağaçlar ve kapılar gibi duyarlı nesnelerle de etkileşime girecek, onların düşüncelerini, duygularını ve sırlarını ortaya çıkaracaklar. Rüya dünyasında yolculuk ederken, karakterlerin ve deneyimlerinin ortaya çıkan hikayesine tanık olacak, karşılaştıkları şeyleri ve yol boyunca nasıl hissettiklerini keşfedeceksiniz; tüm bunlar olurken dünyanın gizemlerini bir araya getirecek ve rüyalar ile gerçeklik arasındaki sınırda gezineceksiniz.

Deneyimi zenginleştirecek bir film müziği​

Görsel sanatçı olarak çalışmalarımın yanı sıra, uzun yıllar müzisyen olarak çalıştım, DJ olarak sahne aldım ve filmlere ve diğer medyalara katkıda bulunurken orijinal albümler oluşturdum. Yıllar boyunca, video oyunlarının sınırsız medyasında birçok yaratıcıyla işbirliği yapma şansına eriştim. Yönettiğim projeler için, oyun deneyimine benzersiz bir dokunuş katarak müziği de besteliyorum.

Dreams of Another'ın müziği, rüya dünyasının geçici ve belirsiz doğasını çağrıştırmak için dikkatlice hazırlanmıştı. Her türlü enstrümandan, sentezleyiciden, enstrüman dışı kaynaklardan ve saha kayıtlarından gelen sesleri harmanlayarak, bu oyun için gerçekten benzersiz bir şey yarattım. Umarım bu deneysel müzik, oyunun dünyasını keşfederken oyuncularla yankı bulur.

Kayıt stüdyosunda çekilen ve film müziğini kaydetmek için kullanılan çeşitli enstrümanları gösteren fotoğraflardan oluşan bir montaj.

PS5 Pro geliştirmeleri​

Dreams of Another, PS5 Pro'nun tüm geliştirmelerinden yararlanarak, çarpıcı çözünürlükte son derece ayrıntılı nokta bulutu görselleri ve akıcı animasyonlar sunarak, kendinizi tamamen canlı dünyaya kaptırmanızı sağlar.

PS VR2 için geliştirildi​

PS VR2 oyuncularına nefes kesen nokta bulutu ortamlarında 360 derecelik sürükleyici bir deneyim sunan oyun, adeta bir rüyanın içine adım atmışsınız gibi hissettiriyor.

Dreams of Another, 2025'te PS5 ve PS VR2 için piyasaya sürülecek. Eğer ilginizi çektiyse, istek listenize eklemeyi unutmayın! Bu olağanüstü macerayı sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.

Merhaba Baiyon,

Paylaşım için teşekkürler Oyunun konsepti çok ilgi çekici görünüyor Nokta bulutu teknolojisiyle yaratılan dünya ve silahla yaratma fikri gerçekten farklı PS VR2 desteği de cabası Fragmanı izledim, görseller oldukça etkileyiciydi 2025'i beklemek zor olacak ama istek listemde yerini aldı Gelişmeleri heyecanla takip edeceğim Başarılar dilerim 🙏

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri