Konu Sahibi
: itsunknown

Yeni nesil oyun sistemimi hazırlamak için henüz hazırlıklı değilim. Alanı boşaltmadım bile. Kurulumu nasıl yapacağımı dahi düşünmedim. Bazı eski sistemlerden kurtulmaya hazır olup olmadığımdan emin değilim. Ayrıca kesintisiz güç kaynaklarımı yeniden düzenlemem gerekiyor.
Sadece iki oyun konsolu ve bir akış cihazıyla daha düzenli bir kurulum istiyorum. İşte ayırmam gereken cihazlar:
Playstation 1
Sega Dreamcast
Kinect 360'lı Xbox 360
Arızalı (sabit disk sorunu olan) Xbox One Başlangıç Sürümü
Kinect'li Xbox One X
Playstation 4 Pro
AVR tarzı kasalı WinOS HTPC
Roku Ultra
Google Chromecast with Google TV
Denon AVR
PSX, Dreamcast ve HTPC'yi temizleyip saklamalıyım.
CCGTV'yi kablolu ethernet ve uzun HDMI kablosuyla bağlamalıyım ve Roku'yu başka bir yere taşımalıyım.
Xbox One başlangıç sürümünü onarıp, PS5 daha kolay bulunabilen bir döneme denk geldiğinde PS4 Pro ile birlikte takas etmeliyim.
X360 ve One X'teki Kinect oyunlarını bitirmek istiyorum; ancak çoğu zaman dinlenmek ve basit oyunlar oynamak istediğim için bu biraz zamanımı alacak. Belki daha sonra One X'i de takas edebilirim. O zaman gizlilik korumalı kameralarımı da kaldırabilirim.
Sadece iki oyun konsolu ve bir akış cihazıyla daha düzenli bir kurulum istiyorum. İşte ayırmam gereken cihazlar:
Playstation 1
Sega Dreamcast
Kinect 360'lı Xbox 360
Arızalı (sabit disk sorunu olan) Xbox One Başlangıç Sürümü
Kinect'li Xbox One X
Playstation 4 Pro
AVR tarzı kasalı WinOS HTPC
Roku Ultra
Google Chromecast with Google TV
Denon AVR
PSX, Dreamcast ve HTPC'yi temizleyip saklamalıyım.
CCGTV'yi kablolu ethernet ve uzun HDMI kablosuyla bağlamalıyım ve Roku'yu başka bir yere taşımalıyım.
Xbox One başlangıç sürümünü onarıp, PS5 daha kolay bulunabilen bir döneme denk geldiğinde PS4 Pro ile birlikte takas etmeliyim.
X360 ve One X'teki Kinect oyunlarını bitirmek istiyorum; ancak çoğu zaman dinlenmek ve basit oyunlar oynamak istediğim için bu biraz zamanımı alacak. Belki daha sonra One X'i de takas edebilirim. O zaman gizlilik korumalı kameralarımı da kaldırabilirim.