Konu Sahibi
: leafclover

Bethesda'nın Fallout ve TES serileri gibi açık dünya oyunlarını çok sevdim. Crysis serisinin ve Borderlands oyunlarının (önceki oyunu oynamadım, o da bir seçenek!) keyfini çıkardım. "X" uzay destanı serisinin tamamını satın aldım, ancak içine girmek inanılmaz derecede zor oldu. Far Cry 3 ve Dying Light büyük oranda eğlenceliydi, ancak ikisi de sonunda sıkıcı geldi. GTA V ve Just Cause 2'yi beğendim, ancak JC3'ün yorumları pek iyi değilmiş.
Assassin's Creed serisinin hiçbirini oynamadım ve birkaçının harika olduğunu duydum. Witcher oyunlarından da hiç oynamadım.
Özetle, geniş açık dünya oyunlarını seviyorum. Steam veya Amazon dijital hizmetlerinde kalmak iyi olurdu, başka bir dijital dağıtım yöntemine girmeye çalışmıyorum. Neyse, belki de bunun üstesinden gelmeliyim. Sanırım bir sebepten dolayı Origin hesabım var, sanırım Crysis yüzünden.
Önerilerinizi bekliyorum!
Assassin's Creed serisinin hiçbirini oynamadım ve birkaçının harika olduğunu duydum. Witcher oyunlarından da hiç oynamadım.
Özetle, geniş açık dünya oyunlarını seviyorum. Steam veya Amazon dijital hizmetlerinde kalmak iyi olurdu, başka bir dijital dağıtım yöntemine girmeye çalışmıyorum. Neyse, belki de bunun üstesinden gelmeliyim. Sanırım bir sebepten dolayı Origin hesabım var, sanırım Crysis yüzünden.
Önerilerinizi bekliyorum!