Yeni bir monitör arayışı

zhrckc

Kayıtlı Kullanıcı
27 inçlik bir AOC 24G2U kullanıyorum; 1080p 160Hz IPS ekranlı bir cihaz. Genellikle tek oyunculu oyunlarda 70-85Hz aralığında, siyah çerçeve ekleme özelliğiyle oynuyorum.

Daha yüksek çözünürlük arayışındayım, bazı oyunlarda bulanıklık hissediyorum, daha fazla piksel işe yarayabilir diye düşünüyorum.

Oyunlarımı genellikle gece, herkes uyuduktan sonra birkaç saat oynuyorum; perdeler kapalı ve karanlık bir odada. Bu sebeple IPS Glow etkisi çok belirgin oluyor.

Bu yüzden VA paneli düşünüyorum; karanlık ortamlarda daha iyi performans sergilemesi gerekiyor. Ancak sürekli okuduğum "siyah bulaşma" olayı konusunda endişeliyim; hiç gerçekte VA panel görmedim, bununla yaşayıp yaşayamayacağımı bilmiyorum. Ucuz monitörlerde mi oluyor yoksa siyah çerçeve ekleme özelliği bunu azaltır mı emin değilim.

Yakın zamanda sipariş vereceğim için VA paneller hakkında önerilerinizi bekliyorum.

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri