Yaşlı İmparatorluklar Kesin Sürüm duyuruldu

asilbiri06

Kayıtlı Kullanıcı
E3 2017'nin tümü buna değdi, mutluluktan ağlayacağım neredeyse! Uzun zamandır bir Age of Empires oyunu özlemiştim, ve işte karşımızda, PC konferansında çıktı!

En sevdiğim Age of Empires oyunu bu (bu çok şey ifade eder) ve tüm zamanların en sevdiğim 5 oyunumdan biri. AoE2'yi daha çok çevrimiçi oynadım, ama birincisi... mükemmellik. Şimdi de muhteşem 4.5K çözünürlükte.

AoE2'yi çevrimiçi daha çok oynamama rağmen, ilk AoE... özel bir şey içeriyordu... Açıklaması zor olan bir şey, AoE2'de biraz eksikti – ama AoE2 de en iyi oyunlardan biri.

Bana göre AoE1 çok daha etkileyiciydi. Müziği, balinaları, sanat stili, uygarlıkları, hayvanları, sizi gizemli ve keşfedilecek şeylerle dolu antik bir yere götüren manzaraları...

Daha özgür bir dünyada hissettirdi. Açıklamak gerçekten zor, ısrar ediyorum.

AoE Altın Sürüm'ü hala orijinal kutusunda ve diskleriyle duruyor, ama hadi, artık 4.5K olacak...

Geçen yılın şubat ayında bile birkaç sefer tüm kampanyalarını bitirdim. Oyun yine her zamanki kadar eğlenceliydi.

@AlNets'e video bağlantısı için teşekkürler.

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri