Xbox Series X'te Google Stadia, Amazon Luna veya Amazon Prime Ücretsiz Oyunları Deneyen Başka Var mı?

neselihatunyoyee

Kayıtlı Kullanıcı
Bu konuyu paylaşmayı daha önce düşünmemiştim, fakat bir şey ararken yanlışlıkla buraya geldim ve boşuna gitmesin diye yazıyorum.

Geçmişte Amazon ve Google'ın oyun sektörüne girmesine karşı olduğumu belirtmiştim, ancak ücretsiz seçenekleri denememek zor. Dün Amazon Prime'ın ücretsiz oyunlarını konsolun Edge tarayıcısıyla denedim ve deneyim fena değildi. Çok fazla ücretsiz oyun yoktu ama çalışan oyunlar sorunsuz çalışıyor gibiydi, sadece girdilerde gecikme vardı. Sıra tabanlı ve kart oyunları gibi doğru oyun türünde iyi bir deneyim sunabilir diye düşünüyorum.

Ardından Stadia'nın ücretsiz oyun denemelerini aynı şekilde denedim ve bu biraz daha iyi çalıştı. Stadia'da sadece 3 oynanabilir oyunum var ve denediğim oyun Little Nightmares oldu; hem kare hızı hem de girdiler Xbox'taki yerel oyunla uyumlu gibiydi, bu nedenle iyi bir deneyim sunacağını düşünüyorum. Siz de denediniz mi?

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri