• Direk SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜNÜZDEN, tarayıcı ile oyun listesinden "Oyun ve Uygulamaları" nasıl indirir ve kurarsınız? Rehber için TIKLAYIN

Xbox One şarj ve oyun sistemi sorunu

princess12

Kayıtlı Kullanıcı
Doğru forumda olmadığımı düşünerek, bu soruyu nereye yazacağımı bilemedim; lütfen yanlış yerde ise taşıyın.

Son zamanlarda, iki adet Design Labs kumandam da harici USB pil adaptörüyle şarj olurken arıza verdi. Harici bir USB pil gücüyle şarj olurken kumanda uyku moduna geçerse, dahili şarj devresini yakıyor gibi görünüyor. Oyun oynanmadığında kumandalar konsoldan bağlantısı kesiliyor ve güç tasarrufu için otomatik olarak kapanıyor; fakat bu durum maalesef şarj izleme sistemini de kapatıyor gibi görünüyor. Kumanda açıkken sorun yok gibi; kablodaki turuncu LED ışığı şarj tamamlandığında beyaza dönüyor ve şarj işlemi duruyor. Ancak, kumanda kapalıyken akıllı şarj özelliği devre dışı kalıyor anlaşılan. Sanırım şarj ve oyun sistemi sadece doğrudan konsola takılmak üzere tasarlanmış. Şarj izleme sisteminin aktif olduğu sırada gösterge paneli pil simgesi hareket ediyor ve şarj bitince duruyor.

Bu durumun nasıl çalıştığını bilen veya benzer bir sorun yaşayan var mı? Bu konuda bilgisi olan varsa yardımını rica ediyorum. Üç aydır bu sorunla uğraşıyorum. Belki de yeni bir şarj sistemi almam gerekiyor.

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri