• Direk SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜNÜZDEN, tarayıcı ile oyun listesinden "Oyun ve Uygulamaları" nasıl indirir ve kurarsınız? Rehber için TIKLAYIN

Wreckfest: Konsola Yakında (Umarım)

duygu1986_07

Kayıtlı Kullanıcı
Flat Out serisinin yaratıcıları Bugbear Studios, araba yarışı oyunlarına yeni bir soluk getirdi. Biraz zaman önce, ilk olarak "Next Car Game" adıyla bilinen bu yıkım derbisi, bilgisayar oyuncularına etkileyici fizik motoruyla tanıtıldı. Erken erişime açıldıktan sonra uzun süredir beklenen konsol sürümü için umutlar artıyor.

Geçtiğimiz aylarda, bir konsol sürümünün gelişinin haberi geldi ve bu duyuru beni oldukça heyecanlandırdı. Uzun zamandır bilgisayar oyunu oynamadığım için bu gelişmeyi dört gözle bekliyorum, çünkü yıllar önce konsol sürümüne sahip olma sözüyle oyunu desteklemiştim.

Oyunun ne hakkında olduğunu merak edenler için bir fragman paylaşıyorum. Bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz: [Twitter linkini buraya ekleyin]

Bolca YouTube videosu mevcut. Uzun zamandır kaliteli bir yıkım derbisi oyunu ya da oyun modu görmemiştik. Xbox ve PlayStation'da piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri