• Direk SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜNÜZDEN, tarayıcı ile oyun listesinden "Oyun ve Uygulamaları" nasıl indirir ve kurarsınız? Rehber için TIKLAYIN

Wolcen: Mayhem Efendileri (Diablo tarzı ARPG)

falancaseyler

Kayıtlı Kullanıcı
Hatırladığım kadarıyla, bu konuyu daha önce paylaşmıştım sanıyordum. Düzeltilmiş - e-posta arşivime bakmak zorunda kaldım, adının değiştiğini gördüm.

2017'de bu projeye destek vermiştim. O zamanlar adı Umbra'ydı. İşte o zaman açtığım konu (https://forum.beyond3d.com/threads/umbra-kickstarter.56864/).

İlk 3 yılı aşkın süre boyunca proje oldukça düzensizdi ve bu bağımsız stüdyonun böyle iddialı bir projeyi başarabileceğinden şüphe ediyordum. 2018'de, oyuna destek verenlere alfa/beta anahtarları dağıttılar ve daha sonra Steam'deki erken erişim sayesinde daha fazla kişiye ulaştı.

Neyse ki başardılar. Oyun muhteşem. Görselliği harika ve kontrol hissiyatı mükemmel. Gelişmelerini görmek için zaman zaman oyuna göz attım, ancak çıkış tarihine kadar oynamaktan kaçındım.

Diablo tarzı bir ARPG sevenler için, oyun resmi olarak dün piyasaya sürüldü. Bu yüzden, oyunun tadını çıkarmak için biraz zaman ayırmaya çalışacağım. Kampanya hakkında iyi şeyler duyuyorum, heyecanlıyım.

Yani, fonladığım ve henüz çıkmayan tek oyunlar Wasteland 3 ve Star Citizen kaldı. Hangisinin önce raflarda olacağını tahmin ediyorum.

İnsanları bilgilendirmek ve Wolcen Studio'ya (Kickstarter dönemlerindeki adıyla SolarFall Games) bu kilometre taşına ulaştıkları için büyük bir teşekkürü borçluyum. Ayrıca (erken erişim dışında) erken çıkış yapmadıkları ve oyunun oldukça iyi cilalanmış olması için de ayrıca teşekkürler.

Bu, bağımsız Kickstarter oyunlarında sık rastlanan bir durum değil. Ve dürüst olmak gerekirse, 3 yıllık geliştirmenin ardından oyunun durumuna bakınca, bu bir başka başarısız bağımsız geliştirici projesi olacağını düşünüyordum. Azmini sürdürdüklerini görünce çok mutlu oldum.

Not: Bir ARPG için grafikler gerçekten çok iyi. Ve bağımsız bir CryEngine oyunu için performansı harika ve kontroller çok duyarlı.

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri