• Direk SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜNÜZDEN, tarayıcı ile oyun listesinden "Oyun ve Uygulamaları" nasıl indirir ve kurarsınız? Rehber için TIKLAYIN

Windows 10 Mağazası veya Game Pass PC: Günümüzde Hilecilerden Arındırılmış Tek Güvenli Platform

sudemmss

Kayıtlı Kullanıcı
Windows 10 Mağazası ve PC Game Pass'inde oyun deneyimini zehirleyen durumlarla karşılaşmıyorum. Bu, harika bir özellik gerçekten.

Bu platformlarda, bilgisayar ve konsollarda rastladığım aimbot veya duvar hileleri gibi sorunlar yok. Çevrimiçi strateji oyunlarında sınırsız kaynak hilesine de rastlamadım.

Bu sayede, oyunun eğlencesi kaybolmuyor. Akıllıca hamleler yapmanın verdiği zevk, hilecilerin yokluğunda daha da belirginleşiyor.

Geçen ay, oyunun bazı anlarında kahkahadan kırıldığımı hatırlıyorum. Hileciler olmasa, bu anlar çok daha sık yaşanabilirdi.

Windows 10 Mağazası ve PC Game Pass güvenli bir sistem sunuyor. Şu an için tamamen geçilmez bir kale gibi. Modlar kullanılabiliyor ancak .exe dosyaları ve benzeri şeyler engelleniyor.

Tabii, bazı dezavantajları da var. Video kaydı veya yayın için .exe dosyasına erişen bazı programlar çalışmıyor. Bir arkadaşım olan @Malo da benzer bir sorun yaşadı. Alternatif çözümler bulmak gerekiyor ama küçük bir sorun bu.

Oyun dosyalarının yönetimiyle ilgili bazı engeller de var, ama benim için bu durumun en küçük önemi var.

Windows 10'un bu özelliği gerçekten mükemmel.

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri