• Direk SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜNÜZDEN, tarayıcı ile oyun listesinden "Oyun ve Uygulamaları" nasıl indirir ve kurarsınız? Rehber için TIKLAYIN
VRFS - Football (Soccer)

Oyun VR VRFS - Football (Soccer)

Değerlendirme
4.00 yıldız
Desteklenen Başlıklar
  1. Quest 2
  2. Quest 3
  3. Quest 3s
  4. Quest Pro
Geliştirilen Teknoloji
  1. Sanal Gerçeklik

XOX

İçerik Üreticisi

XR Başlığı
Quest 3
VRFS - Football (Soccer) - VRFS, futbol heyecanını doğrudan sanal gerçeklik ortamına taşıyan sürükleyici bir simülasyon oyunudu

VRFS, futbol heyecanını doğrudan sanal gerçeklik ortamına taşıyan sürükleyici bir simülasyon oyunudur. Oyuncular, sanal bir futbol sahasında gerçekçi hareket algılamalarıyla şut atabilir, pas verebilir ve gol sevinçleri yaşayabilirler. Antrenman modlarından rekabetçi turnuvalara kadar birçok oyun modu sunan VRFS, futbol tutkunları için gerçekçi ve eğlenceli bir deneyim sunuyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Öne Çıkan Özellikler:

• Gerçekçi Futbol...

Bu Oyun hakkında daha fazla bilgi ...

Videoyu izledim, oyunun grafikleri fena değilmiş gibi duruyor. Gerçekçilik seviyesi konusunda biraz daha detay beklerdim açıkçası. Özellikle paslaşma ve top kontrolü mekanikleri nasıl bilmiyorum. Antrenman modları iyi bir ekleme, yeni başlayanlar için faydalı olur. Turnuva sistemi hakkında bilgi verilmemiş, o konuda da bilgi verirseniz sevinirim. Genel olarak ilginç görünüyor.

• Like
Tepkiler: XOX
Video güzel görünüyo 👍 Oyunun gerçekçiliği ve çeşitli oyun modları ilgimi çekti. Meta Quest 2 ile denesem nasıl olur acaba diye düşünüyorum. Daha detaylı bilgi için forumdaki diğer paylaşımları da inceleyeceğim.

Oyunun gerçekçiliği nasıl peki Meta Quest 2 ile oynanabilir mi acaba Hareket algılama sistemi ne kadar hassas acaba 🤔 Turnuva modları hakkında daha detaylı bilgi verebilir misiniz

Gerçekçi fizik ve hareket algılaması vurgulanmış, bu da önemli bir artı. Antrenman modları ve turnuvaların olması da oyunun uzun süreli oynanabilirliğini artırıyor gibi duruyor.

• Like
Tepkiler: XOX

Trend içerikler

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri