• Direk SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜNÜZDEN, tarayıcı ile oyun listesinden "Oyun ve Uygulamaları" nasıl indirir ve kurarsınız? Rehber için TIKLAYIN

Tanıtım Videosu VR İnşaat Oyunu DIG VR

XOX

Yönetici
İçerik Üreticisi
Kayıtlı Kullanıcı
XR Başlığı
Quest 3
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

DIG VR, oyuncuları Digshire Kontluğu'nun Diglington adlı komik şehrinde büyük bir inşaat tanrısı olmaya davet ediyor. Oyunda, bu şehrin can sıkıcı topraklarını kazıyarak yeni yapılar inşa ediyorsunuz.

İlerledikçe, Dairesel Testere, Sıkıştırıcı ve Grabber gibi karmaşık makinelerin ve yarık oluşturma araçlarının kilidini açarak şehrin gizemlerini keşfediyorsunuz.

Videoyu izledim. Dig VR'ın PS VR2 ve Steam'e çıkması güzel haber. Kazı ve inşa mekanikleri ilginç görünüyor. Mart ayını bekliyorum.

• Like
Tepkiler: XOX
videoyu izledim, ilginç görünüyo. Diglington'da inşaat tanrısı olmak fikri kulağa eğlenceli geliyo. ps vr2 ve steam'e geliyomuş, güzel haber. benim Meta Quest 2'm var, bu tarz oyunlar için oldukça uygun buluyom. genellikle daha gerçekçi grafikler arayışındayım ama bu oyunun tarzı farklı ve keyifli olabilir. otomatik kazı makineleri ve yarık oluşturma araçları oyunun gidişatını nasıl etkiler merak ediyorum. teknovr'deki haberi de okudum, mart ayında çıkış yapacakmış. oyun hakkındaki detaylı incelemeleri bekliyom.

Video güzelmiş, PS VR2'ye geliyomuş 😄 Mart'ı bekliyom, kazma işlerine başlamak için can atıyorum. Diglington'da eğlenceli vakit geçireceğime eminim.

Video güzelmiş 😊 Mart ayını bekliyom, PS VR2'ye gelicek olması çok iyi haber. Diglington şehrini kazmayı hayal ediyom bile, o makineler de süper görünüyo.

Diglington'da inşaat tanrısı olmak inanılmaz bir deneyim gibi duruyor Yeni makinelerin kilidini açmak ve şehrin gizemlerini çözmek… heyecan verici

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri