portakalcicegii
Kayıtlı Kullanıcı
Konu Sahibi
: portakalcicegii

İnternette bir sürü insanın bu oyunu oynadığından bahsettiğini gördüm; gerçekten de Game Pass'te mevcutmuş (ama zaten 25 lira verecektim) Geçen ay aldığım Genesis Mini, Tetris'in hala eğlenceli olduğunu hatırlattı ve modern bir versiyonuna bayıldım.
İlk seviye beni şaşırttı! Tetris tamamen farklı bir boyuttaydı ve müziği de çok hoşuma gitti. Şimdiye kadar kampanyanın sadece 4 seviyesini geçtim ama ilk seviye bile tüm oyunu değerlendirdi. Evet, bir "kampanya" modu var, görünen o ki bir çizgi hedefine ulaşınca bir sonraki seviyeye geçiyorsunuz.
Işıkları kısın, ses sistemini açın türünden bir oyun bu.
Bağlantılı kısmın bana pek bir faydası olup olmadığını bilmiyorum.
Youtube'da ilk seviyenin videosunu izledim; müzik yükselip, daha fazla çizgi tamamladıkça doruk noktasına ulaşması ve sonra sözlere geçmesi tüylerimi diken diken etti (büyük bir HDTV ve ses sistemiyle çok daha etkileyici)
İlk seviye beni şaşırttı! Tetris tamamen farklı bir boyuttaydı ve müziği de çok hoşuma gitti. Şimdiye kadar kampanyanın sadece 4 seviyesini geçtim ama ilk seviye bile tüm oyunu değerlendirdi. Evet, bir "kampanya" modu var, görünen o ki bir çizgi hedefine ulaşınca bir sonraki seviyeye geçiyorsunuz.
Işıkları kısın, ses sistemini açın türünden bir oyun bu.
Bağlantılı kısmın bana pek bir faydası olup olmadığını bilmiyorum.
Youtube'da ilk seviyenin videosunu izledim; müzik yükselip, daha fazla çizgi tamamladıkça doruk noktasına ulaşması ve sonra sözlere geçmesi tüylerimi diken diken etti (büyük bir HDTV ve ses sistemiyle çok daha etkileyici)