Tartışma Zamanı: Resident Evil ve Silent Hill Sizin İçin Ne Zaman "Öldü"?

_beberuhii_

Kayıtlı Kullanıcı
Birçok internet sitesinde oyun severlerin sevdiği ve nefret ettiği oyunlar hakkında kendi görüşlerini paylaştığını görüyorum, bu yüzden foruma biraz renk katmaya karar verdim.

SH3 benim için son iyi oyundu. SH4: The Room aynı genel havayı korudu, fakat aşırı derecede zor ve sinir bozucu miktarda geri dönüş gerektiriyordu. Ancak Team Silent sonrası dönemden SH0 güzel bir oyundu. Ondan sonra çıkan her şey ise "eh işte"ydi.

Resident Evil'in benim görüşüme göre RE4 ile farklı bir şey haline geldi; ancak değişiklikler yaparken kötü bir oyun olmadığını düşünüyorum. Ancak diğer RE oyunları gibi hissettirmedi. Kendi başına ele alındığında iyi bir oyun, kesinlikle. Ancak RE5, 6 ve devamı beni hiç ilgilendirmedi.

SH1, SH2'den önce yeniden yapım gerektiriyordu. İşte söyledim!

SHf'ten ne çıkaracağımı bilmiyorum, çünkü ünlü bir lisansı satmak için kullanılan başka bir oyun olduğunu düşünüyorum. Çünkü Silent Hill ile nasıl bağlantılı? Hikaye Japonya'ya taşındı, Silent Hill ise New England tabanlı bir bölgede geçiyor. Yani oyunlar aynı IP'ye sahip korku oyunları gibi, ancak aslında düzgün bir şekilde bağlantılı değil. Oyunların zaten bağlantılı olması amaçlanmamıştı. 1 ve 3, diğer oyunlarda ince göndermeler mevcut olmakla birlikte, neredeyse tek bağlantılı olanlar. Ama bence SHf, eski bir serinin arkasında bir miras varsa vasatın üstünde olacak ama diğerleri gibi oynuyorsa zayıf sayılmayacak bir oyunlardan biri. Bu yüzden şüpheciyim.

Yazım hataları kötü.

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri