• Direk SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜNÜZDEN, tarayıcı ile oyun listesinden "Oyun ve Uygulamaları" nasıl indirir ve kurarsınız? Rehber için TIKLAYIN

Takas Teklifi: Bilgisayar Bileşenleri

Eagle

İçerik Üreticisi
Developer
XR Başlığı
Quest 2
Leptobum marka bir sistemim mevcut; 12. Nesil i7 işlemci, RTX 3060 ekran kartı, 28 GB RAM ve 400 GB M.2 SSD içeriyor.

Bir arkadaşımla değişim düşünüyorum. Onun sisteminde ise RTX 4070, 12 GB RAM, i5 12. Nesil F serisi işlemci ve 450 GB Adata M.2 SSD, Asrock H610M anakart bulunuyor. Parçalar yeni.

2500 TL fark ödemeyi düşünüyorum. Bu takas mantıklı mı sizce? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri