• Direk SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜNÜZDEN, tarayıcı ile oyun listesinden "Oyun ve Uygulamaları" nasıl indirir ve kurarsınız? Rehber için TIKLAYIN

System Shock Yeniden Yapım 2024

poncikmom

Kayıtlı Kullanıcı
Son zamanlarda oyunlarda tembelliğe alıştım. Bir oyun beni şaşırtıyorsa veya ne yapacağımı kestiremiyorsam genellikle vazgeçiyorum/bakıyorum/hile yapıyorum. Oyunlar da bunu fark etmiş gibi görünüyor ve oynaması/takip etmesi daha kolay hale geliyor. Tuş takımı numaraları, hedefler için notlar tutuyorlar, yolunuzu bulmanız için yol noktaları ve oklar veriyorlar.

System Shock Yeniden Yapım böyle oyunlardan değil ve bunu çok seviyorum! Not almak için kağıt ve kalem bulundurmanız gereken bir oyun türü, nereye gittiğinizi veya ne yapmak istediğinizi size hiç söylemiyor. Her şeyi keşfedip bulmanız gerekiyor. Eski oyun günlerini hatırlatıyor, ancak grafikler ve oyun modern. Orijinaline inanılmaz derecede sadık olduğunu duydum ama korkunç tuş atamalarından dolayı orijinaline hiç girmedim; bu oyun bu sorundan muzdarip görünmüyor ayrıca faremde 12 tuş var, bu nedenle iyi atamalar bulmak çok daha kolay.

Müthiş bir oyun, beni şaşırttı. Birkaç yıl önce yapılan yeniden düzenlemeyle karıştırılmaktansa kendi başlığını hak ettiğini düşündüm. Bu farklı, gerçekten çok iyi!

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri