• Direk SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜNÜZDEN, tarayıcı ile oyun listesinden "Oyun ve Uygulamaları" nasıl indirir ve kurarsınız? Rehber için TIKLAYIN

Şu sıralar ne oynuyorsunuz? [2023]

billy59

Kayıtlı Kullanıcı
Halo Infinite'i tekrar denemeye karar verdim!

Tek bitirdiğim Halo oyunu ilk oyun!

Halo 2 ve 3'ün birazını oynadım, hepsi bu!

Infinite çok can sıkıcı çünkü grafikleri sürekli tutarsız; yakın çekimde dokular harika görünüyor ama 7 metre uzaktan bakınca bulanık bir karmaşa halini alıyor ve taşlar, dallar gibi küçük zemin öğelerinin görünürlük mesafesi sadece 12 metre; bu da korkunç görünüyor!

Kontrol panelinde ve oyunda maksimum 18xAF zorladım ama yine de uzaktan bulanık bir görüntü var!

Eğer oyunu güncellerler ve bu tek sorunu düzeltirlerse, grafiklerde inanılmaz bir fark yaratacaktır!

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri