• Direk SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜNÜZDEN, tarayıcı ile oyun listesinden "Oyun ve Uygulamaları" nasıl indirir ve kurarsınız? Rehber için TIKLAYIN

şu an ne oynuyorsun? [2026]

abuklasubuk

Kayıtlı Kullanıcı
yeni başladım Nier Automata oynamaya, ilk defa. Varoluşsal sıkıntı ve varoluşun doğasına dair bir yolculuk. Ayrıca Stellar Blade ile olan benzerliğinden de etkilendim, ruhani halef mi acaba?

Wuthering Waves'in gacha cehennemine daldım, şimdiye kadar Genshin'e biraz Death Stranding karışımı gibi!

Kontrolcünün altında ayrıca Avatar'ın bir tekrarı var, Star Wars Outlaw'a girip çıkıyorum, POE2 var ama ondan biraz vazgeçtim. ME1-3 ve Andromeda'yı da baştan sona bitirdim. DA:FailHard'ın bıraktığı o hayal kırıklığını atlatmak için eski Bioware büyüsüne ihtiyacım vardı.

Ayrıca PS5 Pro için güncellenen oyunları oynuyorum, çoğu güncellemeden sonra çok daha iyi olmuş.

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri