Star Wars Cephe Savaşları

xkimmiyimx

Kayıtlı Kullanıcı
Bu oyun için bir PC başlığı göremedim. Sistem gereksinimleri yayınlandı.

Minimum sistem gereksinimleri şöyle:

İşletim Sistemi: 64-bit Windows 8 veya üstü sürüm gerekiyor. İşlemci (Intel): En az Intel i3 7300T veya benzeri bir işlemci şart.

Bellek: 10 GB RAM gerekli. Sabit Disk: En az 55 GB boş alan olmalı.

Ekran Kartı (NVIDIA): Nvidia GeForce GTX 670 3GB veya üstü gerekiyor. Ekran Kartı (ATI): ATI Radeon HD 7950 3GB veya daha güçlü bir kart gerekli.

DirectX: 11.0 uyumlu bir ekran kartı veya eşdeğeri şart. İnternet Bağlantısı: 700 KBPS veya daha hızlı bir internet bağlantısı şart.

Önerilen sistem gereksinimleri:

İşletim Sistemi: 64-bit Windows 11 veya sonraki sürümler. İşlemci (Intel): Intel i5 7600 veya benzeri bir işlemci tercih edilir.

Bellek: 20 GB RAM önerilir. Sabit Disk: En az 55 GB boş alan gerekli.

Ekran Kartı (NVIDIA): Nvidia GeForce GTX 1070 5GB veya daha iyi bir kart önerilir. Ekran Kartı (AMD): AMD Radeon RX 580 5GB veya üstü bir ekran kartı tavsiye edilir.

DirectX: 11.1 uyumlu bir ekran kartı veya eşdeğeri gerekli. İnternet Bağlantısı: 700 KBPS veya daha hızlı internet bağlantısı önerilir.

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri