Konu Sahibi
: dalinlivotka

Oyunlarda ve masaüstünde, çoğunlukla ekranın üst kısmında, yaklaşık 1 karelik siyah bozulmalar/karelenmeler fark ettim. Bunu genellikle ana monitörümde gördüm, ancak ikinci monitörde de bir kere oldu. Muhtemelen orada da oluyor ve fark etmiyorum. Çok hızlı gerçekleşiyor ki başta tıbbi bir sorunum olduğunu, mini nöbetler geçirdiğimi düşündüm. Fakat şimdi sorunun gerçek olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. 6800 XT Ventus 3X kartım var, iki 1280p monitörüm var, biri 168Hz VRR destekli DisplayPort diğeri de 80Hz HDMI, VRR yok.
Bu gönderideki ekran görüntüsüne benziyor ama ekranın o kadar büyük bir kısmını kaplamıyor ve Chrome veya belirli bir programa bağlı değil gibi görünüyor. Açıkçası çok hızlı olduğu için söylemek zor.
Bu durumu rapor etmeme neden olacak kadar rahatsız edici, ancak herhangi bir istikrarsızlığa yol açmıyor ve her zaman olmuyor. Daha kötüye gidiyor olabilir, veya sadece ne aradığımı bildiğimden beri daha fazla fark ediyorum.
Bu gönderideki ekran görüntüsüne benziyor ama ekranın o kadar büyük bir kısmını kaplamıyor ve Chrome veya belirli bir programa bağlı değil gibi görünüyor. Açıkçası çok hızlı olduğu için söylemek zor.
Bu durumu rapor etmeme neden olacak kadar rahatsız edici, ancak herhangi bir istikrarsızlığa yol açmıyor ve her zaman olmuyor. Daha kötüye gidiyor olabilir, veya sadece ne aradığımı bildiğimden beri daha fazla fark ediyorum.