Ses sisteminiz nedir? Kulaklık mı yoksa hoparlör mü?

pilly_bhebek

Kayıtlı Kullanıcı
Uzun yıllar ucuz, bas hoparlörü olmayan sistemler ve kulaklık kullandıktan sonra Logitech marka hoparlörlere karar verdim.

Logitech Z313 bilgisayar hoparlör sistemi ve subwooferı tercih ettim.

Bu Logitech hoparlörler güçlü ve aynı zamanda kulağa hoş gelen bir ses sunuyor, tam aradığım buydu. Odamın -yatak odamın- küçük olması nedeniyle 5.1, 7.1 veya Dolby Atmos sistemleri gerçekçi değildi.

Geçtiğimiz birkaç ayda, 35W dahili hoparlöre sahip televizyonumdan ses dinliyordum. Şaşırtıcı derecede iyi ses kalitesi sunuyor ama bas hoparlörü yetersiz kalıyor ve Logitech hoparlörlerin o yumuşak, rahatlatıcı ses tonunu yakalayamıyor.

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri