• Direk SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜNÜZDEN, tarayıcı ile oyun listesinden "Oyun ve Uygulamaları" nasıl indirir ve kurarsınız? Rehber için TIKLAYIN

Savaş Şampiyonları

yalnizliksenfonisi18

Kayıtlı Kullanıcı
Geçen ay duyurusunu kaçırmışım gibi görünüyor, aradım ama burada hiçbir yerde bulamadım, bu yüzden finalleri oynayan herkesin de ilgilenebileceğini düşündüm.

Gelişmiş aydınlatmadan sonra oyunların ne kadar durağan hale geldiğinden hayal kırıklığına uğrayan biri olarak, Embark'ın nihayet BFBC2'deki (biraz ama yine de bir gelişme) yıkımı iyileştirerek finalleri yaptığını görmekten memnuniyet duydum. Görünüşe göre yine bir grup eski Dice çalışanı bunu yapıyor ama BFBC2/BF3/BF4 tarzı oyun modlarını/oynanışını koruyorlar. Neden sadece eski Dice çalışanlarının bunu yapmaya istekli olduğu belli değil ama neyse ki elimdekiyle yetineceğim.

Başlangıçta daha az gerçekçi sanat stiline biraz soğudum, ancak böylece düşman olup olmadığını anlamak için sürekli işaretleme veya ateş etme gereği duymayacağımı da sevdim.

Steam'de Savaş Şampiyonları

Savaş Şampiyonları, oyuncuların aşırı hareketlerle ve haritayı değiştiren yıkımlarla kalabalığı coşturduğu, önemli noktaları koruduğu ve rakiplerini alt ettiği hızlı tempolu, birinci şahıs nişancı oyunudur. Kurumsal çatışmanın en güzel örneği, Kurumsal Arabuluculuk İttifakı tarafından yayınlanıyor!

store.steampowered.com

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri