• Direk SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜNÜZDEN, tarayıcı ile oyun listesinden "Oyun ve Uygulamaları" nasıl indirir ve kurarsınız? Rehber için TIKLAYIN

sanırım vr gerçek olacak...

bittimb5

Kayıtlı Kullanıcı
Eskiden VR'ın geçici bir moda olup tutunmayacağına, giriş maliyetinin çok yüksek olduğuna inanmıştım; maliyet kısmında hala haklı olduğumu düşünüyorum ama ilk kısmında yanıldığımı kabul etmeliyim.

Half-Life: Alyx'in çıkışı değil, sonrasında her bildiğim torrent sitesinde yaşananlar beni ikna etti. Eğer bu uygunsuzsa lütfen silin moderatörler, site bilgilerini vermedim ve kimse sorsada vermeyeceğim... ama bu, VR'ın gerçekten yaygınlaşacağına dair beni her şeyden çok ikna etti.

Alyx çıktıktan sonra, inanılmaz bir akım oluştu ve sürüyor. İnsanlar bu yüzden VR satın alıp çok daha fazla oyun oynayacak, ama ben henüz değil. (Ve oyunlarımı satın alacağım, düzeldim! Ancak eski siteleri dizi ve anime izlemek için takip etmeye devam edeceğim.)

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri