• Direk SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜNÜZDEN, tarayıcı ile oyun listesinden "Oyun ve Uygulamaları" nasıl indirir ve kurarsınız? Rehber için TIKLAYIN

RTX 5090 serisinin fiyatı düşüktür tahmininden uzak

Eagle

İçerik Üreticisi
Developer
XR Başlığı
Quest 2
Geçtiğimiz hafta 4090 serisi alanlar şimdi hayal kırıklığı yaşıyor gibi görünüyor, bu biraz abartılı bir düşünce. Fiyatlar, üreticinin referans modelini gösteriyor. Bu versiyon ülkemizde mağazalarda yer almayacak. Yani, gördüğünüz düşük fiyatlar burada geçerli değil.

Ülkemizde ASUS veya MSI gibi firmalar bu kartları satacak. Bunlara ek maliyetler eklenecek; üstün hız aşırtma modelleri veya gelişmiş soğutma sistemleri yüzünden fiyatlar yükselecek. Vergiler de cabası. Hayalinizdeki 28.000 TL'lik 5070, en az 38.000-42.000 TL'ye mal olacak. Şu anki durum böyle, ve beklenmedik bir şey yok. Yurtdışındaki fiyatlarla bizimkiler asla aynı olmayacak.

4000 serisi kullanan biri olarak yeni 5000 serisi alacaklara başarılar diliyorum. Ancak ben henüz değiştirmeyi düşünmüyorum. Yeni DLSS güncellemeleri 4000 serisini de güçlendirecek. Şu an yüksek ayarlarda tüm oyunları sorunsuz çalıştırırken neden gereksiz yere binlerce lira harcayıp kartımı yükselteyim? 170 FPS yerine 220 FPS almak bana ne sağlayacak? Bu tamamen pazarlama oyunu.

Eski kartınız çok düşük performanslıysa yeni nesile geçebilirsiniz, ama 4080 Ti Super aldınız diye de endişelenmeyin. Henüz pişman olmanıza gerek yok.

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri