• Direk SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜNÜZDEN, tarayıcı ile oyun listesinden "Oyun ve Uygulamaları" nasıl indirir ve kurarsınız? Rehber için TIKLAYIN

Resident Evil 2, 3 ve 7 Yeni Nesil Konsol Güncellemesi [PS5, XBSX|S]

edamed06

Kayıtlı Kullanıcı
Digital Foundry'ın bu konuda bir karşılaştırma üzerinde çalışmadığına şaşırırdım. Güncelleme şimdiye kadar pek etkileyici değil.

Televizyonumda sadece ışın izlemeyi açma veya kapatma seçeneği vardı. Yüksek Kare Hızı Modu dediğimiz gibi griydi. İşte Series X'te Resident Evil 2'nin ilk 40 dakikası. Sadece bende olabilir ama bu oyuna VRR gerekiyor gibi görünüyor. Her oyun için daha fazlasını yapmaya çalışacağım. Bu videoyu dün akşamdan beri yüklemeye çalışıyorum, ama sürekli aksaklıklar yaşıyorum. Ses biraz kaymış olabilir. Ses senkronizasyonu ve kare hızı analizini hala yapıyorum.

Trend içerikler

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri