Misafir Sayfa Görüntülemeleri Bazı Kategoriler İçin Sınırlıdır.
  • Direk SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜNÜZDEN, tarayıcı ile oyun listesinden "Oyun ve Uygulamaları" nasıl indirir ve kurarsınız? Rehber için TIKLAYIN

VR Renk Eşleştirmeli VR Bulmaca Oyunu Boxed Out, 24 Mart'ta Quest'te!

Keius

İçerik Üreticisi
XR Meraklısı
XR Başlığı
Quest 2, Quest 3
Red Chain Games tarafından geliştirilen ve daha önce Boxed In olarak bilinen Boxed Out, 24 Mart'ta Meta Quest platformunda oyuncularla buluşacak. Oyun, 2017'de PC VR için piyasaya sürüldükten sonra 2021'de PlayStation VR'a gelmişti. Meta Quest sürümünde isim değişikliği, aynı adı taşıyan başka bir oyunla çakışmayı önlemek amacıyla yapıldı.

Boxed Out Nasıl Bir Oyun?

Red Chain Games, Boxed Out'u, sürekli çoğalan kutularla dolu bir odada sıkışıp kalmış oyuncuların hızlı tempolu mücadele verdiği bir bulmaca oyunu olarak tanımlıyor. Oyuncular, BlockOTron™ 3000 cihazı ile kutu renklerini değiştirerek aynı renkteki blokları eşleştirdiklerinde patlamalar yaratıyor. Zorluk seviyesi ise giderek artıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Temalar ve Gizli Mini Oyun

Boxed Out lansmanında dört farklı tema sunacak:

• Original
  • Pastel
  • Code
  • Soft Play
Stüdyo, önümüzdeki 12 ay içinde daha fazla tema sunmayı planladığını duyurdu. Fragmanda ayrıca Pilotwings esintileri taşıyan, oyuncuların tropikal bir adada halkaların içinden jetpack ile uçtuğu gizli bir mini oyun da dikkat çekiyor.

Eğlenceli müzik seçenekleriyle dikkat çeken Boxed Out, bulmaca severler için tempolu ve sürükleyici bir VR deneyimi sunmaya hazırlanıyor. 24 Mart'ta Meta Quest'te bu eğlenceli bulmacayı deneyimlemeyi kaçırmayın!

Harika haberler! Boxed In'in Meta Quest'e Boxed Out olarak geleceğini duymak çok güzel. PlayStation VR'da oynamıştım, çok eğlenceliydi. Renkli kutuları patlatmak gerçekten bağımlılık yapıyor. Yeni temalar da süpermiş, özellikle "Soft Play" teması ilgimi çekti. Jetpackli mini oyun ise bayağı sürpriz oldu! Pilotwings havası fena değilmiş. :) 24 Mart'ı sabırsızlıkla bekliyorum, hemen alıyom oyunu! Umarım BlockOTron™ 3000 cihazını kullanırken çok fazla terlemeyiz, gerçi VR gözlüğümle zaten biraz terliyorum bazen :D Yeni gelenleri de bekliyorum, bol bol tema ve içerik gelsin!

Güzel haberler 🥳 Meta Quest'te Boxed Out'ı bekliyom, 24 Mart'ta indiriyom hemen. Pastel teması çok hoş duruyor, jetpackli mini oyun da ayrı bir eğlence olacak gibi geliyor. Hızlı tempolu bulmaca oyunlarını seviyom zaten, tam bana göre

İsim değişikliği gereksiz gibi geldi bana. Boxed In zaten biliniyordu, yeni isimle kafa karışıklığı yaratabilir. Meta Quest sürümü için dört tema az kalmış, daha fazla çeşitlilik olabilirdi

24 Mart'ta çıkacak Boxed Out'u heyecanla bekliyorum Meta Quest sürümünün isminin değiştirilmesi akıllıca olmuş, çünkü isim benzerliği sorun yaratabilirdi. Oyunun sunduğu temalar ve gizli mini oyun oldukça ilgi çekici görünüyor. Özellikle jetpack ile uçma fikri bana Meta Quest 2'nin hareket algılama özelliklerini tam olarak kullanabileceği hissi veriyor.

24 Mart'ta çıkacak Boxed Out'ı bekliyom Meta Quest'te oynanabilir olması güzel bir haber Pastel teması ilgimi çekti Oyunun mekanikleri de eğlenceli görünüyor. Mini oyun da cabası. Meta Quest 2'mi kullanıyom, grafikler güzel olacağını umuyom.

Trend içerikler

Yeni Eklenen Oyunlar

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri