Yeni bilgisayarım bazen tamamen kilitleniyor; her şey duruyor, sadece YouTube'dan gelen ses bir süre daha çalmaya devam ediyor. Zorla yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Bu durum yalnızca oyun oynarken oluyor, ama çoğunlukla oyun oynuyorum. Sorun gidermeye nereden başlayacağımı bile bilmiyorum. Belleği test ediyorum ve BIOS'taki tüm ince ayarları (çok küçük değişiklikler, hafif undervolting) geri aldım, fakat bir değişiklik olmadı. Sıcaklıklar normal. Bu sorunun kaynağını belirlemek için önerileriniz var mı?
Yeni donanımımda ani donmalar yaşıyorum. Ses çalmaya devam ediyor, ancak sistem tamamen yanıt vermiyor. Zorunlu yeniden başlatma gerekli oluyor. Geçtiğimiz iki ayda birkaç kez karşılaştım. Bellek testinden olumlu sonuç almadım.
BIOS ayarlarındaki minik değişiklikleri geri aldım; sorun devam ediyor. İşlemci sıcaklıkları da normal seviyelerde. Sorunun kaynağını bulmamda yardımcı olacak ipuçları rica ediyorum.
Yeni donanımımda ani donmalar yaşıyorum. Ses çalmaya devam ediyor, ancak sistem tamamen yanıt vermiyor. Zorunlu yeniden başlatma gerekli oluyor. Geçtiğimiz iki ayda birkaç kez karşılaştım. Bellek testinden olumlu sonuç almadım.
BIOS ayarlarındaki minik değişiklikleri geri aldım; sorun devam ediyor. İşlemci sıcaklıkları da normal seviyelerde. Sorunun kaynağını bulmamda yardımcı olacak ipuçları rica ediyorum.