Quest 3, Quest 3S sizce hangisini almalıyım

HasanTok

Kayıtlı Kullanıcı
XR Başlığı
Quest 2
Merhaba, uzun süredir quest 2 kullanıyorum artık değiştirme zamanının geldiğini düşünüyorum quest 3 ile 3s arasında gidip geliyorum tam olarak hangisi alacağım konusunda karar vermedim.

Sonra pişman olmak istemiyorum sizce hangisini almalıyım?

Merhaba, uzun süredir quest 2 kullanıyorum artık değiştirme zamanının geldiğini düşünüyorum quest 3 ile 3s arasında gidip geliyorum tam olarak hangisi alacağım konusunda karar vermedim.

Sonra pişman olmak istemiyorum sizce hangisini almalıyım?
Daha önce bununla ilgili bir içerik hazırlamıştık Quest 3S ve Quest 3 Hangisini Almalıyım? buradan görebilirsiniz.

Benim önerim şayet quest 2 den yükseltme yapacaksanız Quest 3 daha doğru olacaktır. Quest 3s Quest 2 nin bir tık iyileştirilmiş hali gibi en belirgin artısı ise renkli karma gerçeklik geçişi olacaktır.

Teşekkürler, peki quest 2 için kafa bandı almıştım katlananlardan kullanımı rahat oluyor quest 3 içinde kullanabilir miyim? uyumlumudur.

Teşekkürler, peki quest 2 için kafa bandı almıştım katlananlardan kullanımı rahat oluyor quest 3 içinde kullanabilir miyim? uyumlumudur.
%99 Uyumlu olur, Meta tüm gözlüklerinde geriye dönük ve ileriye dönük uyum için bağlantı noktalarını aynı şekil ve kalıpla üretiyor.

Geri